Πεινάνε και είναι έτοιμοι για όλα! Δείτε τι συμβαίνει στην Ευρώπη, vid

Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν εντολή να αντιμετωπίσουν αποφασιστικά το θέμα

Πριν μερικές μέρες, ένα σούπερ μάρκετ στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα της Ισπανίας αναστατώθηκε από μια επιθετική παράνομη ενέργεια, προκαλώντας την επέμβαση της αστυνομίας, καθώς η Ευρώπη διολισθαίνει σε άσχημες συνθήκες σε όλα τα μήκη και πλάτη της!

 Ο δράστης, που περιγράφεται από τον ισπανικό Τύπο ως «πολίτης του Μαγκρέμπ», επιχείρησε να φύγει χωρίς να πληρώσει, πυροδοτώντας σύγκρουση με το προσωπικό του καταστήματος και τους κοντινούς εργάτες στην γειτονιά Santa Catalina.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν την είσοδο του μετανάστη στο σούπερ μάρκετ, λέγοντας ότι κατανάλωσε προϊόντα γιατί πεινούσε και μετά προσπάθησε να φύγει χωρίς πληρωμή. Παρά τις προειδοποιήσεις από τον διευθυντή, η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ο αλλοδαπός μπήκε ξανά στο κατάστημα με αυξημένη εχθρότητα, οδηγώντας σε φυσικές διαμάχες και εκσφενδόνιση αντικειμένων!

Η Εθνική Αστυνομία έλαβε άμεσα μέτρα, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να συλληφθεί για αποζημίωση. Ωστόσο, αντί να απελάσει τον εγκληματία, η κυβέρνηση της Ισπανίας θα τον αφήσει ξανά ελεύθερο, σχολιάζεται από τοπικά μέσα!

Όλο και περισσότεροι αλλοδαποί εισέρχονται στην Ευρώπη μη έχοντας να φάνε!

Τι θα γίνει αν υπάρξει μαζικά έφοδος σε σουπερμάρκετ και καταστήματα, καθώς οι αστυνομικές αρχές δεν φαίνεται να έχουν εντολή να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αποφασιστικά;;;

Δείτε το σοκαριστικό περιστατικό:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί