«Πέφτει» η Νέα Υόρκη! Ο Νότος λέει «όχι» σε αυτή την μοίρα! Χαμός στις ΗΠΑ

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω στις ΗΠΑ

Η κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα Κρίστι Νόεμ διέταξε τα στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς της πολιτείας να αναπτυχθούν στα νότια σύνορα για να βοηθήσουν το Τέξας να αντιμετωπίσει τα κύματα παράνομης μετανάστευσης, τα οποία δεν σταματούν!

Η κατάσταση στον Αμερικανικό Νότο παραμένει έκρυθμη και η κόντρα με την Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο αυξάνεται! Ένα νέο μέτωπο στον πλανήτη έχει ανοίξει, ίσως το πιο επικίνδυνο απ΄ όλα, άπαξ και κλιμακωθεί!

Η Νόεμ είπε ότι δεκάδες στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς της Νότιας Ντακότα θα αναπτυχθούν στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού μέσα στην άνοιξη!

«Τα σύνορα είναι σε εμπόλεμη ζώνη, οπότε στέλνουμε στρατιώτες », είπε η κα Νόεμ σε δήλωση της 20ης Φεβρουαρίου.

Η Νότια Ντακότα ήταν η πρώτη πολιτεία που ανέπτυξε στρατεύματα της Εθνοφρουράς ως απάντηση στο κάλεσμα του κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ πριν από δυόμισι χρόνια για βοήθεια για την ασφάλεια των συνόρων.

Η κ. Νόεμ είπε ότι τα στρατεύματα της Εθνοφρουράς θα βοηθήσουν στην κατασκευή ενός τείχους στα σύνορα.

«Η κύρια αποστολή αυτών των στρατιωτών θα είναι η κατασκευή ενός τείχους για να ανακόψει τη ροή παράνομων μεταναστών, καρτέλ ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», είπε.

«Το Τέξας —με την υποστήριξη των κυβερνητών της Αμερικής— θα αγωνιστεί για να κάνει την δουλειά που αρνείται να κάνει ο Μπάιντεν», λένε με μια φωνή οι κυβερνήτες του Νότου!

Υπενθυμίζεται πως με το βλέμμα στην αύξηση της παράνομης μετανάστευσης, ο Τεξανός κυβερνήτης Άμποτ τον Σεπτέμβριο κήρυξε «εισβολή» στα νότια σύνορα. Στη συνέχεια διέταξε την Εθνική Φρουρά του Τέξας και τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου της πολιτείας να εξασφαλίσουν τα σύνορα, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης συρμάτων κοφτερού φράχτη και θαλάσσιων φραγμών.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν μήνυσε το Τέξας, οδηγώντας το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να αποφασίσει ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες θα μπορούσαν να αφαιρέσουν τον φράχτη, ερχόμενοι ωστόσο σε σύγκρουση με την Εθνική Φρουρά του Νότου, η οποία δεν αστειεύεται!

Υπολογίζεται ότι πάνω από 10 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες έχουν περάσει τα σύνορα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Την ίδια ώρα στις ΗΠΑ «πέφτει» η Νέα Υόρκη, αφού οι διεθνιστές έχουν «στρατολογήασει» ξενοδοχεία σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, προκειμένου να στεγάσουν αλλοδαπούς με τα λεφτά των Αμερικανών φορολογουμένων! Ο Αμερικανικός Νότος λέει «όχι» σε αυτή την μοίρα και αναμένεται η όποια συνέχεια!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί