Πασχαλινή Πορεία Κολωνίας: Ειρήνη με τη Ρωσία – όχι παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία

Μερικές εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην πασχαλινή πορεία στο κέντρο της Κολωνίας το Σάββατο. Στις αφίσες ζητούσαν «Αφοπλισμός αντί για επανοπλισμό!», «Ειρήνη με τη Ρωσία και την Κίνα!». και "Έξω από το ΝΑΤΟ!"

Στις αφίσες ζητούσαν «Αφοπλισμός αντί για επανοπλισμό!», «Ειρήνη με τη Ρωσία και την Κίνα!». και “Έξω από το ΝΑΤΟ!”


Σε καμία περίπτωση η Γερμανία δεν πρέπει να συμβάλει στην παράταση ή ακόμα και στην περαιτέρω κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία, επέκρινε η Elvira Högemann από το Φόρουμ Ειρήνης της Κολωνίας σχετικά με τις παραδόσεις όπλων της γερμανικής κυβέρνησης. Ως ακτιβίστρια της ειρήνης, έμεινε έκπληκτη από τις εκκλήσεις για ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και βαρέα όπλα. Αυτό θα αύξανε μόνο τον αριθμό των θυμάτων πολέμου.

Σύμφωνα με την Högemann, η Γερμανία χρησιμοποιεί τον πόλεμο στην Ουκρανία για να δικαιολογήσει την αυξημένη στρατιωτικοποίηση και τον επανεξοπλισμό στη χώρα της. Τα 100 δισ. ευρώ που εγκρίνονται τώρα για εξοπλισμούς χρειάζονται επειγόντως για κοινωνικούς σκοπούς, συνέχισε η ειρηνεύτρια. Ο Högemann εξήγησε ότι οι πολιτικοί και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποκινούν ανεύθυνα το κοινό εναντίον της Ρωσίας μέσω της «εχθρικής προπαγάνδας».

photo RT. DE

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί