Η κυβέρνηση απέσυρε μια αμφιλεγόμενη φορολογική μεταρρύθμιση εν μέσω πολυήμερων, μαζικών και αιματηρών διαδηλώσεων και σθεναρής αντίστασης κατά του νομοσχεδίου στο κοινοβούλιο.
Ο συντηρητικός πρόεδρος της χώρας, Ιβάν Ντούκε επέμεινε την Κυριακή πως είναι αναγκαίο να υπάρξει μεταρρύθμιση για να διασφαλιστεί η δημοσιονομική σταθερότητα, ωστόσο τόνισε πως ένα νομοσχέδιο θα είναι προϊόν συναίνεσης μεταξύ εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, των πολιτικών κομμάτων και της κοινωνίας των πολιτών.
«Η συνέχιση παρουσίας μου στην κυβέρνηση θα περιπλέξει την ταχεία και αποτελεσματική οικοδόμηση της απαραίτητης συναίνεσης», ανέφερε ο Καρασκίλια στην ανακοίνωση του υπουργείου.
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 800 τραυματίστηκαν κατά τις διαδηλώσεις των τελευταίων πέντε ημερών εναντίον του νομοσχεδίου, με την κυβέρνηση να διατάζει την ανάπτυξη του στρατού σε κάποιες πόλεις.
photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γυναίκα κατέγραφε τα πάντα από την τηλεόραση για 30 χρόνια! Στοίβα οι βιντεοκασέτες, vid
- Ηφαίστειο που θεωρούνταν σβηστό εδώ και 710.000 χρόνια δείχνει να “ξυπνά”! vid
- Λήξη συναγερμού στα Εξάρχεια – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
- Όταν ο Πούτιν χρησιμοποίησε λόγια που είπε ο Χριστός, vid
- Αμερικανός επιχειρηματίας προτείνει άγαλμα του Προμηθέα στο Αλκατράζ! ΦΩΤΟ
- Τέλος εποχής στην Ε.Ε.: Ταξίδια ΜΟΝΟ με βιομετρικά στοιχεία – Τι αλλάζει
- Κυρ. Μητσοτάκης από Πεντέλη: Προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε τις ζωές των Ελλήνων πολιτών καλύτερες
- Κλειστή η Χαριλάου Τρικούπη και γύρω δρόμοι στα Εξάρχεια, λόγω ύποπτου αντικειμένου
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι δεν δεσμεύεται πλέον από “περιορισμούς” στο πυρηνικό του πρόγραμμα
- ΒΙΝΤΕΟ-Παρωδία με τον «νάνο» Ζελένσκι και τον Τραμπ
Κύρια Θέματα

















