ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ το “δεξί χέρι” του Ζελένσκι, τα βάζει με τον Κίσινγκερ: «Άντε γ@@@»

Τι θα ακολουθήσει;

Έξαλλοι φαίνεται πως είναι οι πολιτικοί-μαριονέτες του Κιέβου με το “ρεύμα” που έχει αρχίσει και επικρατεί στους “υψηλά ιστάμενους” διεθνιστές σε ό,τι αφορά την παράδοση εδαφών στην Ρωσία για να τελειώσει ο πόλεμος!

Η άποψη αυτή έχει εκφραστεί μάλιστα από τον ίδιο τον κορυφαίο εκπρόσωπο των διεθνιστών και πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ!

Μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ο Κίσινκερ είπε ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να αρχίσουν τους επόμενους δύο μήνες και ότι θα πρέπει να γίνει μια επιστροφή στο status quo ante bellum, προτείνοντας ουσιαστικά η Ουκρανία να παραδώσει στη Ρωσία την Κριμαία και το μεγαλύτερο μέρος του Ντομπάς.

«Άντε γα@@@ με τέτοιες προτάσεις, βλάκες! Είστε τρελοί; Τα παιδιά μας πεθαίνουν, οι στρατιώτες σταματούν τις οβίδες με τα ίδια τους τα σώματα και μας λένε πώς να θυσιάσουμε τα εδάφη μας. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ», δήλωσε μαινόμενος ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Ολεξέι Αρέστοβιτς.

Απευθυνόμενος στους ηγέτες της Δύσης, επέκρινε την ιδέα της παράδοσης “ορισμένων εδαφών” προκειμένου να “περιοριστεί η όρεξη της Ρωσίας” και να συρθούμε σε διαπραγματεύσεις.

Ένας άλλος σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Μιχαήλ Ποντόλιακ, μετέβη στο Telegram την Τετάρτη για να απευθυνθεί στους «φιλορώσους λομπίστες στην Ευρώπη».

«Κανένας δεν πρόκειται να εμπορευτεί ούτε γραμμάριο της κυριαρχίας μας ή χιλιοστόμετρο της επικράτειάς μας. Τα παιδιά μας πεθαίνουν, οι στρατιώτες μας διαμελίζονται και αυτοί μας λένε να θυσιάσουμε έδαφός μας; Να πάνε να χαθούν. Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ».

Και ο ίδιος ο Ζελένσκι φάνηκε να απορρίπτει μία τέτοια πρόταση:

«Συμπτωματικώς κάποια άρθρα άρχισαν να εμφανίζονται σε δυτικά μέσα ενημέρωσης που τοποθετούνται υπέρ της αποδοχής από την Ουκρανία του αποκαλούμενου δύσκολου συμβιβασμού δίνοντας κομμάτια από την επικράτειά μας ως αντάλλαγμα την ειρήνη».

(φωτο:vid screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί