Πανικός στην Αριζόνα – Φορτηγό έπεσε πάνω σε ποδηλάτες, σκοτώνοντας 2 ανθρώπους και τραυματίζοντας 11

Οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τους λόγους για τους οποίους ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ομάδα ποδηλατών κοντά στο Φοίνιξ, με αποτέλεσμα δύο νεκρούς και 11 τραυματίες


Πανικός επικρατεί στην Αριζόνα, καθώς φορτηγό έπεσε πάνω σε ποδηλάτες! Οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τους λόγους του δυστυχήματος, καθώς σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο άτομα, ενώ τουλάχιστον 11 έχουν τραυματιστεί.  Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Lisa Berry, δήλωσε ότι ο άνδρας που οδηγούσε το φορτηγό παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και συνεργάστηκε με τις αρχές, αλλά παρέμεινε ασαφές γιατί έπεσε πάνω στους ποδηλάτες. Το όνομα, η ηλικία και η γενέτειρα του άνδρα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Οι ταυτότητες των δύο ποδηλατιστών δεν έχουν επίσης ανακοινωθεί, αν και η αστυνομία αναφέρει ότι το ένα θύμα ήταν μια γυναίκα που πέθανε στον τόπο του δυστυχήματος. Η ιατρική κατάσταση των άλλων 11 ενήλικων τραυματιών δεν είναι γνωστή, αλλά οι αρχές δήλωσαν ότι οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι σοβαροί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου στη γέφυρα Cotton Lane Bridge, έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στο Goodyear που βρίσκεται περίπου 19 μίλια (30 χιλιόμετρα) δυτικά του Φοίνιξ.

reader/pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί