Η Ουκρανία ανέστειλε την ροή φυσικού αερίου στην Ευρώπη, μέσω ενός εκ των δύο βασικών αγωγών της στην Σοχρανίφκα, εντείνοντας την ανησυχία στις Βρυξέλλες, ενώ τις τελευταίες ώρες η αγωνία κορυφώνεται!
Όπως διαβάσατε χθες, ο διαχειριστής συστήματος κήρυξε -όπως ανακοίνωσε- “κατάσταση ανωτέρας βίας”. Πρόκειται για τον πρώτο σταθμό συμπίεσης στο σύστημα διαμετακόμισης στην περιοχή του Λουχάνσκ, απ’ όπου μεταφέρεται στην Ευρώπη το ένα τρίτο του ρωσικού φυσικού αερίου.
Η Ουκρανία, ίσως για να εκβιάσει την ΕΕ ή παίρνοντας εντολή από τους διεθνιστές για να επιδεινωθεί το ενεργειακό πρόβλημα της Γηραιάς Ηπείρου, αποφάσισε να κλείσει τον έναν από τους δυο κύριους αγωγούς της Ουκρανίας που μεταφέρει το αέριο από τη Gazprom στην Ευρώπη!
Υπήρχε η σκέψη για μια εναλλακτική λύση έτσι ώστε να πάει στον άλλο αγωγό αυτή η ροή του φυσικού αερίου, όμως η Gazprom ανακοίνωσε ότι αυτό είναι τεχνικά αδύνατο.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει ενεργειακό σχέδιο μετάβασης στην Ατζέντα 2030 και στην μείωση της κινητικότητας – ΕΔΩ!
Ωστόσο αυτό που παρατηρείται σήμερα είναι ο ΦΟΒΟΣ σε δυτικά και ελληνικά μέσα ενημέρωσης! Ενώ στην αρχή έλεγαν πως οι κυρώσεις θα πήξουν την Ρωσία, πλέον τρέχουν και δεν φτάνουν!!!
Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό με τίτλο: Θρίλερ με την απόφαση της Ουκρανίας! Κλείνει αγωγό ρωσικού φυσικού αερίου
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φέρτε με πίσω στην Ελλάδα” – Ο λόγος που Γερμανίδα θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας! vid
- Oktoberfest 2025 στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης με δωρεάν είσοδο
- Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις χτυπούν Ουκρανούς στο Ιζιούμ
- Προς αλλαγή προπονητή ο Παναθηναϊκός μετά τη νέα «γκέλα»
- Όταν ο Τραμπ είχε πιάσει… επ’ αυτοφώρω βασιλιά χώρας να κοιμάται, video
- Eurobasket: Αυτό δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το χάλκινο της Εθνικής
- Ιράν: Ο Πεζεσκιάν καλεί τις μουσουλμανικές χώρες να διαρρήξουν τις σχέσεις τους με το Ισραήλ
- Τάραξαν τον Μεντβέντεφ και προειδοποιεί με «πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας»
- Η πρεσβεία της Ρωσίας στη Ρουμανία κατήγγειλε μια “πρόκληση” του Κιέβου
- Θεσσαλονίκη: Νεαροί “είχαν ρημάξει” αυτοκίνητα λουόμενων σε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΓΕΡΜΑΝΙΑ


ΟΣΕ

ΚΑΙΡΟΣ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
