Παλιά τους τέχνη κόσκινο! Διεθνιστές πλήρωναν ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ «διαδηλωτές» στο Καζακστάν για να προκαλέσουν ΧΑΟΣ

Τα ίδια έκαναν και στην Ελλάδα του 2008 και πολύ αργότερα στην Ουκρανία!

Σαν «χείμαρρος» ξεχύνονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση των εξτρεμιστών στο «υπογάστριο» της Ρωσίας, τώρα που η τάξη αποκαταστάθηκε.

Όπως μετέδωσε το sputniknews, ένας άνδρας που έχει τεθεί υπό κράτηση στο Αλμάτι ομολόγησε πως έφτασε στη χώρα από το Κιργιστάν, καθώς άγνωστοι τού πρόσφεραν πάνω από 200 δολάρια για να λάβει μέρος σε διαδηλώσεις στο Καζακστάν.

Δηλαδή εν ολίγοις μίσθωναν ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ δήθεν…αγανακτισμένους διαδηλωτές προκειμένου να προκαλέσουν το χάος στη χώρα σύμμαχο του Πούτιν!


«Κάποιοι άγνωστοι με κάλεσαν στο τηλέφωνο και μου πρότεινα να συμμετάσχω στη συγκέντρωση με αντάλλαγμα χρήματα (πάνω από 200 δολάρια). Επειδή είμαι άνεργος στο Κιργιστάν, συμφώνησα», είπε ο κρατούμενος στο Khabar 24, τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.


Αποκάλυψε παράλληλα ότι άγνωστοι του αγόρασαν εισιτήριο και πλήρωσαν για ένα μέρος για να ζήσει στο Καζακστάν. Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 10 άτομα από το Ουζμπεκιστάν και το Τατζικιστάν ζούσαν μαζί του.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο ο Σεργκέι Λεμπέντεφ, εκτελεστικός γραμματέας της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), δήλωσε ότι οι διαδηλώσεις στο Καζακστάν είχαν προγραμματιστεί εκ των προτέρων για να αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση στη χώρα και οι διοργανωτές είχαν ξένη υποστήριξη.

«Είναι προφανές σήμερα ότι οι κακοποιοί προετοιμάζονταν για μαζικές συγκεντρώσεις εκ των προτέρων για να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και είχαν ξένη υποστήριξη».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί