Το λεωφορείο που πραγματοποιούσε μακρύ ταξίδι προσέκρουσε στο πίσω μέρος του βυτιοφόρου, στο σκοτάδι, στην περιφέρεια της πόλης Μουλτάν.
«Είκοσι άνθρωποι σκοτώθηκαν στο δυστύχημα που προκλήθηκε από την πυρκαγιά» που ξέσπασε στη συνέχεια, δήλωσε στο AFP ο Ράο Ζουλφίκαρ Άλι, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αστυνομίας. Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, πρόσθεσε.
Το λεωφορείο έχει καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά.
Συχνά σημειώνονται δυστυχήματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Πακιστάν λόγω της κακής κατάστασης των δρόμων, των κακοσυντηρημένων οχημάτων και της απρόσεχτης οδήγησης.
Το 2015, 62 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο εμπλέκονταν και πάλι λεωφορείο και βυτιοφόρο στη νότια επαρχία Σιντ.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, AFP, photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρόδος: Συνελήφθησαν 2 άτομα για ζωοκλοπή
- “Επιστρέφουμε”: Οι αστροναύτες της αποστολής Artemis II επιστρέφουν στη Γη
- Ζευγάρι στην Ινδονησία τιμωρήθηκε δημοσίως με 100 ραβδίσματα για σαρκικές σχέσεις εκτός γάμου
- Nτόναλντ και Μελάνια Τραμπ στο έθιμο του “Πασχαλινού αυγού” – Επικές ατάκες! ΒΙΝΤΕΟ
- Πόσο πιο ακριβό θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι; Η εκτίμηση της ΕΣΕΕ
- Αυτός είναι ο ορισμός του «σκύλου-φύλακα»! Δείτε τι συνέβη – Vid
- Επιμελητήριο Ηρακλείου: Ισχυρή ενίσχυση της επιχειρηματικότητας το Α’ τρίμηνο του 2026
- Το μυστικό μιας “μεταλλαγμένης” φυλής στην Ασία – Κολυμπάει στον πυθμένα του ωκεανού σχεδόν σαν να είναι στην ξηρά
- Ιταλός ΥΠΑΜ: Ο Τραμπ θα έπρεπε να έχει πιο θαρραλέους συνεργάτες
- Η Κίνα ευελπιστεί τα εμπλεκόμενα μέρη στον πόλεμο στο Ιράν να μπορέσουν να “αρπάξουν την ευκαιρία για ειρήνη”









