Ούτε ο πρωθυπουργός της Ινδίας είναι διαδικτυακά αλώβητος – Χάκερς επιτέθηκαν στον λογαριασμό του στο Twitter – Τί του ζήτησαν;

Το προφίλ του Ναρέντρα Μόντι στο Twitter παραβιάστηκε, την Τετάρτη (02/09), από χάκερς οι οποίοι ζητούσαν χρήματα υπό τη μορφή κρυπτονομισμάτων.

Ένας λογαριασμός στο Twitter που συνδέεται με τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, φαίνεται να έχει παραβιαστεί, την Τετάρτη (02/09). 

Οι χάκερς ζήτησαν από τους followers του λογαριασμού να δώσουν χρήματα υπό τη μορφή κρυπτονομίσματος δήθεν προς ενίσχυση του Ταμείου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού που φέρει το όνομα του κ. Μόντι.

Το εν λόγω προφίλ στο Twitter ακολουθείται από 2,5 εκατομμύρια χρήστες και, εντέλει, οι χάκερ παραδέχθηκαν πως παραβίασαν τον λογαριασμό του κ. Μόντι, με νεότερη ανάρτησή τους.

Στη συνέχεια, οι δημοσιεύσεις διαγράφηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι, στα μέσα Ιουλίου, λογαριασμοί στο Twitter γνωστών πολιτικών, επιχειρηματιών και διάσημων, δέχθηκαν μαζικά επίθεση από χάκερς και μεταξύ των «θυμάτων» ήταν ο Έλον Μασκ, ο Κάνιε Γουέστ και ο Τζο Μπάιντεν.


sputnik/photo: video screenshot

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί