Ουκρανοί ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ προσπαθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα κρυμμένοι σε πορτ-μπαγκάζ

Απεγνωσμένες προσπάθειες να φύγουν απο τις εμπόλεμες ζώνες της χώρας κάνουν οι άνδρες σε ηλικία μάχης

Ουκρανοί άνδρες προσπαθούν να ξεφύγουν από τη χώρα με κάθε τρόπο, μεταδίδει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News. Άνδρες σε ηλικία μάχης κρύβονται σε πορτ-μπαγκάζ και πηδάνε σε τρένα, κάνοντας απεγνωσμένες προσπάθειες να διαφύγουν από την εμπόλεμη Ουκρανία, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Στην τελευταία ενημέρωση, το υπουργείο είπε ότι ορισμένοι άνδρες προσποιήθηκαν επίσης ότι ήταν αλλοδαποί ή προσπάθησαν να δωροδοκήσουν συνοριοφύλακες. Οι Ουκρανοί άνδρες σε ηλικία μάχης δεν επιτρέπεται προς το παρόν να φύγουν από τη χώρα και καλούνται να πολεμήσουν εναντίον των ρωσικών δυνάμεων.

Ένας άνδρας ανακαλύφθηκε στο πορτ μπαγκάς στη Lexus της συζύγου του σε ένα συνοριακό σημείο ελέγχου στη Λουζάνκα στα σύνορα Ουγγαρίας-Ουκρανίας. Ένας άλλος βρέθηκε κρυμμένος ανάμεσα σε πράγαματα, στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου Mitsubishi. Όταν τον ανακάλυψαν ο άνδρας προσπάθησε να δωροδοκήσει τους συνοριοφύλακες.

Κι ένας άλλος τέλος, πήδηξε σε ένα τρένο και προσπάθησε να περάσει τα σύνορα χωρίς να υποβληθεί στον έλεγχο των συνόρων, ανέφερε το υπουργείο.

(Newsbomb – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί