ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Εκεί μπορεί να ανάψει ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ανά πάσα στιγμή – ΠΡΟΣΕΞΤΕ τον ΧΑΡΤΗ

Με απλά λόγια για να γίνει κατανοητό...

Η Ρωσία έχει αναγνωρίσει τις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ (DPR και LPR) εντός των ορίων που ορίζονται στα συντάγματά τους, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Τρίτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αυτό σημαίνει πως ο Ρώσος πρόεδρος ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

«Μέσα σε ποια σύνορα θα αναγνωρίσουμε αυτές τις δημοκρατίες; Αλλά τις αναγνωρίσαμε, που σημαίνει ότι αναγνωρίσαμε όλα τα θεμελιώδη έγγραφά τους, συμπεριλαμβανομένου του συντάγματος. Και το σύνταγμα ορίζει τα σύνορα εντός των περιοχών Ντόνετσκ και Λουχάνσκ σε μια εποχή που ήταν μέρος της Ουκρανίας », είπε ο Πούτιν.

«Αλλά αναμένουμε, θέλω να το τονίσω αυτό, ότι όλα τα αμφιλεγόμενα ζητήματα θα επιλυθούν κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ των σημερινών αρχών του Κιέβου και της ηγεσίας αυτών των δημοκρατιών», πρόσθεσε, αφήνοντας περιθώρια για διπλωματία.

Δείτε τον χάρτη για να καταλάβετε!

Δεξιά είναι οι περιοχές που ελέγχουν οι αυτονομιστές, αριστερά εκείνα που ελέγχουν οι ουκρανικές δυνάμεις. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ. Αν δεν βρεθεί λύση διπλωματικά, τότε οι ουκρανικές δυνάμεις που βρίσκονται ΕΝΤΟΣ ΝΤΟΝΕΤΣΚ και ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ θα πρέπει να αποχωρήσουν ή ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Στην Μαριούπολη ζουν Έλληνες και για την ώρα βρίσκονται υπό ουκρανικό έλεγχο.

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί