Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη! Θα τους έρθει ξαφνικά, η Ρωσία δεν ενημερώνει πια τις ΗΠΑ για πυραύλους, vid

Πρώτη στην ανάπτυξη πυρηνικών κεφαλών η Ρωσία!!! Δείτε τι ανακοινώθηκε...

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε την Τετάρτη ότι η Μόσχα έχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ να ενημερώνει τις Ηνωμένες Πολιτείες για τις πυρηνικές της δραστηριότητες, μετά την αποχώρησή της από τη συνθήκη New START για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων τον περασμένο μήνα.

Στις δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται οι δοκιμαστικές εκτοξεύσεις πυραύλων.

Με άλλα λόγια ο Πούτιν δεν θα ενημερώνει πια καν τις ΗΠΑ, το πότε θα εκτοξεύει πυραύλους!!! Επομένως, θα τους έρθει ξαφνικά σε κάποια μεγάλη πόλη, καθώς οι Ρώσοι δεν αστειεύονται!!!

«Όλες οι ενημερώσεις, κάθε μορφή ενημέρωσης, όλες οι ανταλλαγές δεδομένων, όλες οι δραστηριότητες επιθεώρησης, γενικά κάθε είδους εργασία βάσει της συμφωνίας αναστέλλονται, δεν θα πραγματοποιηθούν», δήλωσε ο Ριαμπκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επίσης ότι τα σχέδια της Μόσχας για την ανάπτυξη τακτικών πυρηνικών όπλων στην Λευκορωσία θα αναγκάσουν το ΝΑΤΟ να καταλάβει και να αξιολογήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Η Ρωσία, μάλιστα, έχει ξεπεράσει τις ΗΠΑ στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων!!!

«Πάντα υστερούσαμε σε σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων. Σήμερα είμαστε μπροστά», τόνισε ο Mikhail Kovalchuk, πρόεδρος του εθνικού ερευνητικού κέντρου Ινστιτούτου Kurchatov.

Η Ρωσία έχει 5.977 πυρηνικές κεφαλές!!! Τις γνωστές!!! Ποιός ξέρει πόσες είναι οι άγνωστες…

Ο Πούτιν μάλιστα ξεκινά πυρηνικές πολεμικές ασκήσεις καθώς προετοιμάζεται η δοκιμή πυραύλων Yars εμβέλειας 7.500 μιλίων!!!

Η Ρωσία δοκιμάζει υπερηχητικούς πυραύλους και στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας:

photo freepik

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί