Όσο υπάρχουν άνθρωποι: Άνδρας από την Καλιφόρνια έχασε 6.270 δολάρια αλλά τα βρήκε χάρη στον γείτονά του

Ένας άνδρας από την Καλιφόρνια έχασε 6.270 δολάρια σε μετρητά

Τα χρήματα αυτά του επιστράφηκαν χάρη στην καλοσύνη και την ειλικρίνεια ενός γείτονα, ανέφεραν οι αρχές.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Νεβάδα ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ένα μέλος του κοινού επικοινώνησε με το γραφείο την Τετάρτη για να αναφέρει ότι «είχε βρει πολλά προσωπικά αντικείμενα στην μπροστινή αυλή του σπιτιού του στην πόλη της Νεβάδα, τα οποία δεν ανήκαν σε κανέναν στην κατοικία του, μαζί με μετρητά σκορπισμένα στην ιδιοκτησία του, αξίας 6.270 δολαρίων».

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον ιδιοκτήτη των μετρητών χάρη στα άλλα εμπλεκόμενα αντικείμενα.

«Τα μετρητά και τα αντικείμενά του βρίσκονταν σε μια τσάντα, αλλά κατά λάθος τα είχαν αφήσει χωρίς ασφάλεια και έπεσαν έξω καθώς επέστρεφε σπίτι», ανέφερε η ανάρτηση. «Ο άνδρας επέστρεψε πίσω ακολουθώντας τα βήματά του αφού συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τα χρήματα και τα αντικείμενά του».

Η οικογένεια του ιδιοκτήτη δήλωσε στο γραφείο του σερίφη ότι η επιστροφή των χρημάτων και άλλων αντικειμένων ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και οι προσευχές εισακούστηκαν».

«Ο Καλός Σαμαρείτης χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι το να κάνεις το σωστό δεν απαιτεί αναγνώριση — μόνο συμπόνια και προθυμία για δράση», δήλωσε ο Λοχαγός Επιχειρήσεων Ράστι Γκριν. «Σε μια στιγμή που είχε τη μεγαλύτερη σημασία, ανέλαβε δράση και έδειξε πώς οι μικρές επιλογές μπορούν να κάνουν μια ουσιαστική διαφορά στις ζωές των άλλων».

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί