αφού τα καταστήματα που πωλούν ποτά έχουν κλείσει, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Σύμφωνα με τον Σιντάρτ Καουσάλ, τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης Κουριτσέντου, στο κρατίδιο Άντρα Πραντές, οι εννέα άνδρες έχασαν τις αισθήσεις τους αφού κατανάλωσαν «μεγάλη ποσότητα» απολυμαντικού για τα χέρια, αναμεμιγμένου με νερό ή με σόδα. Μεταφέρθηκαν κατεπειγόντως σε νοσοκομείο, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Ο λόγος για τον οποίο στράφηκαν στο αλκοολούχο απολυμαντικό διάλυμα ως «υποκατάστατο» είναι ότι η πόλη έχει τεθεί σε καραντίνα και έτσι δεν μπορούσαν να αγοράσουν ποτά.
Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο στην Ινδία, αφού καταναλώνουν νοθευμένο αλκοόλ.
Οι λαθρέμποροι συχνά προσθέτουν στα ποτά μεθανόλη –ένα τοξικό προϊόν που χρησιμοποιείται συνήθως ως αντιψυκτικό ή ως καύσιμο– ώστε να αυξήσουν την περιεκτικότητά τους σε αλκοόλ.
Μέχρι σήμερα, από την πανδημία της Covid-19 έχουν πεθάνει περισσότεροι από 35.740 άνθρωποι στην Ινδία.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισπανία: Μέτρα ύψους 5 δισεκ. ευρώ για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Πάνω από 900 παραβάσεις σε τροχονομικούς ελέγχους στην Κεντρική Μακεδονία 24 και 25 Μαρτίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ανεξέλεγκτη ακρίβεια και η κερδοσκοπία έχουν ήδη υπερσκελίσει την αύξηση του κατώτατου μισθού
- Ο ΥΠΕΞ Ρούμπιο λέει ότι “είναι προς το συμφέρον της G7” να βοηθήσει ώστε να ανοίξει το Χορμούζ
- Πλησίαζε ανήλικες με ναρκωτικά ή αλκοόλ και προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εναντίον τους
- Χανιά: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη σε βραχώδες σημείο στο Κολυμπάρι
- Οι αρχές της Αργεντινής χαρακτηρίζουν μεξικανικό καρτέλ «τρομοκρατική» οργάνωση
- Ενδιαφέρον συμμετοχής στο διακρατικό αμυντικό πρόγραμμα «Ασπίδα του Αχιλλέα» από την ΕΛΒΟ
- WSJ: Ο Τραμπ εξετάζει την αποστολή άλλων 10.000 μελών των χερσαίων δυνάμεων στη Μέση Ανατολή
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια θα λάβει τη μισθοδοσία του









