Ώρα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ: Συμμορίες εισβάλλουν σε μαγαζιά για να κλέψουν ΦΑΓΗΤΟ, εικόνες ΧΑΟΥΣ στα McDonald’s! vid

Η Ευρώπη διολισθαίνει στο χάος...

Μια ομάδα νεαρών εισέβαλε σε ένα εστιατόριο McDonald’s στο κέντρο της πόλης του Νότιγχαμ στην Αγγλία, για να κλέψουν φαγητό και ποτό.

Η εικόνα είναι σοκαριστική και δείχνει πλέον πως η κατάσταση στην Ευρώπη, την οποία φτωχοποιούν οι ίδιες της οι κυβερνήσεις, προφανώς κατόπιν εντολών (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΙΔΙΟ), διολισθαίνει στο χάος!!!

Η αστυνομία του Nottinghamshire λέει ότι έως και 50 άτομα, που πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 14 και 16 ετών, εισέβαλλαν στο μαγαζί.

Περίπου επτά έφτασαν πίσω από τον πάγκο για να πάρουν φαγητό που ετοιμαζόταν, ενώ άλλοι τραβούσαν βίντεο στα τηλέφωνά τους.

Η αστυνομία είπε ότι περίπου 20 από τους νεαρούς κακοποίησαν και απείλησαν το προσωπικό. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις, αλλά η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συμμορίες, των οποίων την δημιουργία ενθαρρύνει η διεθνιστική τάξη πραγμάτων, θα σκορπίζει τον τρόμο ακόμα και για λίγο φαγητό! Η είναι και η φτώχεια «γεννούν» εικόνες που ουδείς περίμενε να δει σε χώρες όπως η Βρετανία, η Γερμανία, η Ελβετία κοκ.

photo pixabay/scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί