Ολλανδία-Ομηρία: Λήξη συναγερμού, συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε ομήρους

Δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων φορώντας μπαλακλάβα, εξήλθαν από το μπαρ στην πόλη Έντε της ανατολικής Ολλανδίας, όπου νωρίτερα είχαν συλληφθεί αρκετοί άνθρωποι όμηροι, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση ομηρίας που εκτυλίχθηκε σήμερα στην πόλη Έντε στην ανατολική Ολλανδία με την αστυνομία να συλλαμβάνει έναν άνδρα που φορούσε μπαλακλάβα όταν εξήλθε από το μπαρ όπου κρατούσε ανθρώπους.

“Απελευθερώθηκε και ο τελευταίος όμηρος. Ένας άνθρωπος συνελήφθη. Δεν μπορούμε επί του παρόντος να ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες”, ανέφερε η αστυνομία.

Δημοσιογράφοι που βρίσκονταν επί τόπου είπαν ότι ένας άνδρας βγήκε με ψηλά τα χέρια από το μπαρ οπότε και συνελήφθη και οδηγήθηκε σε όχημα της αστυνομίας.

Ειδικές μονάδες της αστυνομίας αναπτύχθηκαν στον τόπο όπου εκτυλίχθηκε η ομηρία, ένα κτίριο στο κέντρο της Έντε, για να διαχειριστούν την κατάσταση, ανέφερε η αστυνομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπήρξε ένδειξη για τρομοκρατικό κίνητρο.

Οι όμηροι κρατήθηκαν μέσα στο μπαρ από έναν άνδρα που έφερε όπλα και εκρηκτιικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraaf, που επικαλείται αρκετές ανώνυμες πηγές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί