Οιωνός… πολέμου στην Σύνοδο για την Ειρήνη στην Ελβετία: Πολιτικός δέχτηκε άγρια επίθεση, vid

Δείτε...

Η λεγόμενη διεθνιστική σύνοδος κορυφής της ειρήνης στην Ελβετία, (15/16 Ιουνίου) ξεκινά με βία. Το πρωί της Τετάρτης υπήρξε λογομαχία μεταξύ ενός ένοπλου ομοσπονδιακού αστυνομικού και του αρχηγού της κοινοβουλευτικής ομάδας του SVP Thomas Aeschi στην Βουλή της Ελβετίας (Bundeshaus)!

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του SVP, Τόμας Αέσκι, προσπάθησε να κατέβει τις σκάλες, ενώ εργαζόταν το πρωί της Τετάρτης, όταν ένας αστυνομικός με πλήρη εξοπλισμό προσπάθησε να τον σταματήσει, καθώς οι σκάλες είχαν κλείσει για την ουκρανική αντιπροσωπεία!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς ο ομοσπονδιακός αστυνομικός σπρώχνει βίαια τον πολιτικό, προκαλώντας συμπλοκή.

Στην αντιπαράθεση φέρεται να ενεπλάκη και ο συνάδελφος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Aeschi, Michael Graber. Η Aeschi δημοσίευσε ένα βίντεο του περιστατικού στο X, με πολλούς να μιλούν για σημάδι πως η υποτιθέμενη σύνοδος της ειρήνης μάλλον θα συμβάλλει στο να έρθει πιο κοντά ο πόλεμος!

«Οι συγκεκριμένες σκάλες είχαν κλείσει προσωρινά για να δοθεί ευκαιρία για φωτογραφία με τον Πρόεδρο του Ουκρανικού Κοινοβουλίου, Ruslan Stefantschuk. Εκείνη τη στιγμή ο Aeschi και ο Graber προσπάθησαν να κατέβουν τις σκάλες, αλλά αδικαιολόγητα τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί. Η ουκρανική σύνοδος κορυφής για την ειρήνη στην Ελβετία ξεκινά ξεκάθαρα με έναν καυγά στον οποίο δεν γλιτώνουν ούτε οι ντόπιοι πολιτικοί», σχολιάζουν ΜΜΕ.

«Το κοινοβουλευτικό έργο έχει προτεραιότητα έναντι των ξένων κρατικών επισκέψεων κατά τη διάρκεια της συνόδου», αναφέρει από την πλευρά του ο βουλευτής που δέχθηκε την επίθεση!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA- KEYSTONE POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί