Οι προβλέψεις του Μεντβέντεφ για το 2024

Όπως ανήρτησε, μεταξύ άλλων, στο Telegram ο πρώην Ρώσος πρόεδρος:

Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Ώρα να κάνουμε προβλέψεις; Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανούσιο και απελπιστικό από αυτό. Πριν από ένα χρόνο έγραψα: Θέλω να συνεισφέρω στις πιο παράλογες και γελοίες προβλέψεις για το μέλλον.

(…)

Δεν είπε ο Scholz ότι η Γερμανία πληρώνει δέκα φορές περισσότερα για το φυσικό αέριο από πριν; Δεν έγινε ο Έλον Μασκ Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν όχι από θέση, τότε από επιρροή (παρά το γεγονός ότι δεν έχει το δικαίωμα να εκλεγεί στην προεδρία, επειδή γεννήθηκε στην Αφρική); Δεν ετοιμάζεται η Πολωνία να καταλάβει μέρος της Ουκρανίας και η Βόρεια Ιρλανδία να ξεφύγει από την γηραιά Αλβιόνα; Και τα λοιπά και τα λοιπά… Με λίγα λόγια, όλα τα παράλογα στην ζωή μας έχουν σχεδόν γίνει πραγματικότητα και συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα.

Επομένως, ιδού μια νέα μερίδα προβλέψεων για το 2024:

  1. Η δημιουργία δύο νέων κομμάτων στη Ρωσία – του Κόμματος των Αγοριών και ενός άλλου, τα οποία στην συνέχεια θα απαγορευθούν από το ρωσικό Υπουργείο Δικαιοσύνης λόγω της παράνομης προεκλογικής εκστρατείας απευθείας στους δρόμους.
  2. Εθνικοποίηση του στρατιωτικο-βιομηχανικού συγκροτήματος των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ και του Καναδά με σκοπό να δοθεί στην συνέχεια όλη η αμυντική παραγωγή στο προσβεβλημένο καθεστώς του Κιέβου για να διατηρήσει το στρατιωτικό του δυναμικό. Χορήγηση στην Ουκρανία κοινοπρακτικού δανείου από δυτικές χώρες ύψους 25,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (που αντιστοιχεί στο μέγεθος του ΑΕΠ των ΗΠΑ). Θα κολουθήσει κλοπή αυτού του δανείου μέσα σε 24 ώρες από το κυβερνών καθεστώς στο Κίεβο με την συμμετοχή του Χάντερ Μπάιντεν.
  3. Διάλυση των τακτικών αστυνομικών δυνάμεων σε όλες τις χώρες της ΕΕ με μεταβίβαση των καθηκόντων τους στην γερμανική αστυνομία και την αστυνομία Ukrobander, λαμβάνοντας υπόψη την κοινή ιστορική εμπειρία τους.
  4. Ένταξη του Τζο Μπάιντεν στην λίστα διεθνών καταζητούμενων σε σχέση με την απρόσεκτη αποχώρησή του από την σκηνή κατά την διάρκεια ομιλίας.
  5. Η ετυμηγορία των ποινικών υποθέσεων που ασκήθηκαν εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ είναι ποινή φυλάκισης 99 ετών, απαγόρευση εκλογής Τραμπ σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής.
  6. Τεράστια απαίσια αναβίωση εξωγήινων μούμιων που κρύβονται στις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, είσοδός τους στην αμερικανική πολιτική, ακολουθούμενη από εξωγήινους που κερδίζουν περισσότερες από τις μισές έδρες στην Γερουσία και την Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.
  7. Η κατάληψη της εξουσίας από τον Γκοτζίλα στην Ιαπωνία και η ανακήρυξή του ως 天皇 (Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας) ゴジラI (Godzilla I). Η αρχή της βασιλείας της Δυναστείας των Ερπετών στην Ιαπωνία.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-Sputnik pool

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί