Οι «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» του Ζιρινόφκσι που ΕΠΑΙΝΕΣΕ ο Πούτιν: ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!! Vid

Ένα τεράστιας σημασίας ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πούτιν επαίνεσε πρόσφατα τον αποθανόντα αρχηγό των εθνικιστών της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι και τις «προφητείες» του!

Τι είχε δηλώσει ο Ρώσος πολιτικός, ο οποίο είχε ζητήσει πανρωσική συστράτευση γύρω από τον Πούτιν;;;

«Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τουλάχιστον για μερικούς μήνες, όταν τα θερμότερα γεγονότα θα συμβαίνουν πίσω από την ύψιστη ηγεσία της χώρας, ώστε να γνωρίζει ότι το κοινοβούλιο είναι ενωμένο στην επιθυμία του να φτάσει σε μια τελική λύση του προβλήματος της περικύκλωσής μας από εχθρούς όσο και των απειλών και των προσβολών από την Δύση.

Οφείλουμε να νικήσουμε. Όπως λένε οι στίχοι του τραγουδιού: αυτή είναι η τελευταία και αποφασιστική μας μάχη.

Η τελευταία και αποφασιστική μας μάχη η άνοιξη του 2022.

Αυτή δεν πρόκειται να ‘ναι μια ειρηνική χρονιά, αλλά μια χρονιά όπου η Ρωσία θα γίνει επιτέλους σπουδαία ξανά. Όλοι θα πρέπει να το βουλώσουν και να σεβαστούν τη χώρα μας.

Όταν αυτοί οι μπ@σταρδοι γαβγίζουν στην παγκόσμια σκηνή, αργότερα θα καταληφθούν και θα ουρλιάζουν: ”Γιατί καταληφθήκαμε;”

Οι Βαλτικές χώρες εννοείται θα καταληφθούν και θα καταστραφούν. Η περιοχή του Βίλνιους (Λιθουανία) θα πάει στον Λουκασένκο. Είναι Λευκορωσία.

Ρώσοι ζουν στην Νάρβα και στην Kohtla-Järve (Εσθονία), η Ανατολική Εσθονία θα πάει στην διοικητική περιφέρεια του Λένινγκραντ, η Ανατολική Λετονία θα πάει στην επαρχία του Σμολένσκ και του Πεσκόφ. Θα κρατήσουν μόνο τα Kaunas, Siauliar, Panevezys.

Θα είναι ένα μικρό λιθουανικό πριγκιπάτο περικυκλωμένο από τη Ρωσία απ’ όλες τις πλευρές του.

Η Ουκρανία πρέπει να επιστρέψει το Ντονμπάς, το Χάρκοβο, την Οδησσό, την Κριμαία. Η Λβιβ μπορεί να είναι η πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ουκρανίας».

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί