Ένα «καραβάνι» αποτελούμενο από πολλές χιλιάδες μετανάστες ξεκίνησε από το νότιο Μεξικό με σκοπό να φτάσει στις ΗΠΑ, πρώτη ημέρα της «Συνόδου της Αμερικής» που διεξάγεται στο Λος Άντζελες και στην οποία θα συζητηθεί το θέμα της μετανάστευσης.
Άνδρες, γυναίκες και παιδιά από χώρες της κεντρικής Αμερικής και την Βενεζουέλα ξεκίνησαν, υπό βροχή, από την Ταπατσούλα, στα σύνορα με την Γουατεμάλα, για να φτάσουν στα σύνορα των ΗΠΑ, 3.000 χιλιόμετρα βορειότερα, όπως ανέφεραν ένας φωτορεπόρτερ και ένας εικονολήπτης του Γαλλικού Πρακτορείου. Δεν υπάρχει κάποιος επίσημος αριθμός των ανθρώπων που μετέχουν σε αυτό το «καραβάνι».
Οι εικόνες πάντως δείχνουν ένα τεράστιο κύμα!
Η Αμερική προετοιμάζεται για μεγάλο χάος από τους διεθνιστές! Το ίδιο ισχύει και για την Ευρώπη.
Θέλουν να φτωχύνουν, να αφοπλίσουν και να καταστρέψουν την μεσαία τάξη στην α΄λλη πλευρά του Ατλαντικού! Φαίνεται πως τα μαζικά κύματα αλλοδαπών θα προλάβουν τους ρωσικούς Sarmat!
Δείτε:
photo primefeed
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γερμανία: Ισόβια κάθειρξη στον νοσηλευτή που σκότωσε 10 ασθενείς του – Είχε κάνει απόπειρα για άλλους 27
- Η κοινή γνώμη αγχώνεται! Δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα – Ο Ρέμος θα… ανάψει το δέντρο στην Αριστοτέλους
- Τα νεότερα από τον οδηγό που έπεσε πάνω σε πεζούς στην Γαλλία.
- Κ. Χατζηδάκης: Οι 7 προτεραιότητες για το 2026 – “Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ευκαιρία για χώρες όπως η Ελλάδα”
- Ηχηρό μήνυμα Μεντβέντεφ για τις «πυρηνικές δοκιμές» που θέλει να κάνει ο Τραμπ
- Βρετανία: Κατάσχεσε σπάνια οστά δεινοσαύρων αξίας εκατομμυρίων λιρών από επιχειρηματία με έδρα τη Σιγκαπούρη
- ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αιτήσεις επιχειρήσεων για το νέο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με 100% επιχορήγηση
- «Συναγερμός» στις ΗΠΑ: Τα δύο στοιχεία του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης που φοβίζουν
- Βεντέντα στην Κρήτη: «Πονοκέφαλος» η επαναλειτουργία των σχολείων στα Βορίζια









