«Οι Κινέζοι πλήρωσαν τον Μπάιντεν»! Γεροί τριγμοί στις ΗΠΑ, θα είναι αυτό το τέλος του Τζο;;; vid

Τι μεταδίδεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού...

«Μήνες αφότου ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του το 2019, οι Κινέζοι έστειλαν στον γιο του, Χάντερ, ο οποίος κατηγορείται για μύρια όσα ροζ και όχι μόνο σκάνδαλα, ένα τέταρτο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην διεύθυνση του νυν Αμερικανού προέδρου στο Ντέλαγουερ»!

Αυτό μετέδωσε σχετικά πρόσφατα το αμερικανικό ενημρωτικό δίκτυο FOXNEWS σε ένα άνυε προηγουμένου σκάνδαλο στις ΗΠΑ!!!

Την ώρα που κατηγορούσαν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, χωρίς στοιχεία, για στενές σχέσεις με την Ρωσία, εμφανίστηκε πως η Κίνα, η οποία βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Λευκό Οίκο, χρηματοδότησε την οικογένεια του πρόεδρου των ΗΠΑ!!!

Όπως αναφέρεται:

«Ο επόπτης πρόεδρος, Τζέιμς Κόμερ μόλις δημοσίευσε ένα αποδεικτικό στοιχείο-βόμβα, το οποίο θα μπορούσε να είναι το καρφί στο φέρετρο της καριέρας του Μπάιντεν.

250 χιλιάδες δολάρια τραπεζικό έμβασμα από την Κίνα, πήγαν απευθείας στη διεύθυνση  κατοικίας του Τζο Μπάιντεν στο Ντέλαγουερ, ενώ ήταν υποψήφιος πρόεδρος.

Τον Αύγουστο του 2019, λίγους μήνες αφότου ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, οι  Κινέζοι έστειλαν ένα τέταρτο του εκατομμυρίου δολαρίων ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του Τζο Μπάιντεν στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ.

Ο Χάντερ Μπάιντεν έλαβε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του».

Δείτε το βίντεο, καθώς δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στις ΗΠΑ, ή απλά να οδηγήσουν τον Μπάιντεν σε πολιτική ήτα το 2024!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί