Οι ΗΠΑ βάζουν και την Τσεχία να γίνει «ΣΤΑΧΤΗ» από τους Ρώσους!!! Αντιδρούν πολιτικοί – ΒΙΝΤΕΟ

Βλέπουν να έρχεται πυραυλικό ολοκαύτωμα στην χώρα τους

Ο Τόμιο Οκαμούρα, ο ηγέτης του πολιτικού κόμματος του κόμματος Ελευθερία και Άμεση Δημοκρατία (SPD) στην Τσεχία, δήλωσε την αντίθεσή του στην προτεινόμενη εγκατάσταση αμερικανικών στρατευμάτων στο τσεχικό έδαφος και την τοποθέτηση πυρηνικών όπλων στην Τσεχία, γεγονός που θα βάλει και αυτή την χώρα στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων!!!

Δηλώνει ότι το κόμμα του δεν θέλει ξένα στρατεύματα ή βάσεις σε τσεχικό έδαφος, ούτε θέλει να δημιουργήσει συνθήκες για πιθανή συσσώρευση ξένου στρατού στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον κ. Οκαμούρα, ο οποίος έχει ονομαστεί «Τσεχός Τραμπ», η παρουσία ξένων στρατευμάτων στο τσεχικό έδαφος πρέπει να υπόκειται στην έγκριση της Βουλής των Κοινοτήτων και όχι να αποφασίζεται από την κυβέρνηση βάσει της όποιας συνθήκης. Πιστεύει ότι η συνθήκη που προτείνει ο κυβερνών συνασπισμός είναι δυσμενής για την Τσεχική Δημοκρατία.

Επιπλέον, ο κ. Okamura επισημαίνει ότι η Τσεχική Δημοκρατία έχει ήδη απαλλαγεί από το σύνολο ξένων στρατευμάτων μετά από τριάντα χρόνια κατοχής και δεν επιθυμεί να έχει άλλους στο έδαφός της. Επιμένει επίσης στην ξεκάθαρη άρνηση της πιθανής τοποθέτησης πυρηνικών όπλων στο έδαφος της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Ο Okamura είναι ένας πολυπολιτισμικός Τσέχος με πατέρα Ιάπωνα και μητέρα από την Μοραβία της Τσεχίας. Είναι ειλικρινής επικριτής της παράνομης μετανάστευσης, του εξισλαμισμού και των διεθνιστικών πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχοντας προηγουμένως ζητήσει την αποχώρηση της Τσεχικής Δημοκρατίας από το μπλοκ.

Η τσεχική κυβέρνηση θέλει τη δημιουργία αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στο έδαφός της. «Η Τσεχική Δημοκρατία θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα της Σλοβακίας υπογράφοντας συμφωνία με τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων στο τσεχικό έδαφος», άφησε να εννοηθεί η Τσέχος υπουργός Άμυνας Jana Černochová. τον περασμένο μήνα.

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί