Οι γειτονιές θα γίνουν ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! Δείτε περιπολίες μουσουλμάνων στο Λέστερ της Αγγλίας, vid

Η Ευρώπη χάνεται…

Το Λέστερ της Αγγλίας έχει βυθιστεί σε απόλυτο χάος καθώς οι συνεχιζόμενες εθνοθρησκευτικές συγκρούσεις μεταξύ Ινδουιστών και Μουσουλμάνων συνεχίζουν να ξεσπούν, ως άμεσο αποτέλεσμα των πολιτικών ανοιχτών συνόρων της Αγγλίας και γενικά της Ευρώπης, καθώς οι διεθνιστές θέλουν να σκορπίσουν παντού το χάος!!!

Οι Βρετανοί στην περιοχή αποτελούν μόλις το 45% του πληθυσμού. Στο Λέστερ, όχλοι μαχόμενων μουσουλμάνων, κυρίως Πακιστανικής καταγωγής, έχουν πραγματοποιήσει οργανωμένες επιθέσεις στην Ινδουιστική κοινότητα της πόλης, οι άνδρες της οποίας ξεσηκώθηκαν για να απαντήσουν στις ισλαμικές απειλές.

Όπως μεταδίδεται, συγκρούσεις μεταξύ Ινδών και Πακιστανών μεταναστών ξέσπασαν στο Λέστερ μετά από διεθνή αγώνα κρίκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων των δύο χωρών. Το αστυνομικό τμήμα του Λέστερ έχει κατηγορηθεί ότι συμπαρατάχθηκε άμεσα με τους μουσουλμάνους εν μέσω αυτών των συγκρούσεων και ότι προώθησε μια συκοφαντική δυσφήμιση κατά της ινδουιστικής κοινότητας του Λέστερ.

Βοηθώντας στην επιδείνωση της κατάστασης, η αστυνομία του Λέστερ κατηγόρησε Ινδούς Ινδουιστές ότι φώναζαν αντιμουσουλμανικά άσματα στην γλώσσα Χίντι, κάτι που η αστυνομία τώρα παραδέχεται ότι δεν συνέβη ποτέ.

Εν μέσω των επιθέσεων τους σε Ινδούς, οι Ισλαμιστές μετανάστες έχουν οργανώσει «περιπολίες» για να κυριαρχήσουν στους δρόμους. Στο Λέστερ, οι Βρετανοί προειδοποιούνται να μείνουν μέσα στα σπίτια τους, για χάρη της δικής τους ασφάλειας.

Βίαιοι μουσουλμάνοι σε «περιπολία» στο Λέστερ της Αγγλίας

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!!!

Ισλαμικοί όχλοι έχουν περικυκλώσει και επιτεθεί σε ινδουιστικούς ναούς και έχουν πραγματοποιήσει επιδρομές εναντίον ινδικών συνοικιών.

Ο πρώην βουλευτής και αρχιτέκτονας του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ κατηγόρησε την κυβέρνηση της Αγγλίας για την κατάσταση, γράφοντας σε ένα tweet ότι «σχεδόν κάθε βουλευτής στο Γουέστμινστερ είναι υπεύθυνος για την εθνοτική και θρησκευτική βία που παρατηρείται στο Λέστερ. Αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της διαφορετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας».

Στο Tweet επισυνάπτεται βίντεο που τραβήχτηκε από μια έντονη συμπλοκή στην πόλη.

Στο βίντεο, όχλοι τριτοκοσμικών ανδρών μάχιμης ηλικίας φαίνονται να παλεύουν για τον έλεγχο των δρόμων καθώς η αστυνομία στέκεται αδρανής ή αδυνατεί να επέμβει. Σημειωτέον, δεκάδες από τους άνδρες έχουν κρύψει την ταυτότητά τους φορώντας μάσκες COVID.

photo twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί