«Οι φανατικοί του πολέμου παίρνουν την εξουσία»! Ιστορική κραυγή μέσα στην Ευρωβουλή, vid

Αριθμοί που σοκάρουν και αποδεικνύουν πως οι διεθνιστές των Βρυξελλών φτωχοποιούν την Ευρώπη και την οδηγούν σε μεγάλο πόλεμο

Η Clare Daly, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επικρίνει, μεταξύ άλλων ευρωβουλευτών, τις συνεχώς αυξανόμενες στρατιωτικές δαπάνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες οδηγούν και τον πιο άσχετο να αντιληφθεί πως προετοιμάζεται για μεγάλο πόλεμο!!!

Κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συνόδου στο Στρασβούργο, η Daly προειδοποίησε σε μία φράση που θα μείνει στην ιστορία, ειδικά αν δικαιωθεί:

«Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι οι φανατικοί του πολέμου παίρνουν την εξουσία».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Έχουμε ήδη το Ευρωπαϊκό κεφάλαιο Άμυνας, -8 δισεκατομμύρια δωρεάν χρημάτων διανέμονται σε εταιρείες όπλων για έρευνα και ανάπτυξη, νέων τρόπων δολοφονίας ανθρώπων.

Το έχουμε ήδη καλύψει αυτό! Δέκα δισεκατομμύρια με το πρόγραμμα “step”. Ήδη έχουμε το “ASAP” κατά το οποίο διανέμουμε 500 εκατομμύρια σε εταιρείες όπλων για την  κατασκευή βλημάτων και πυραύλων.

Ήδη έχουμε την EDIRPA -300 εκατομμύρια περισσότερα χρήματα, για τα κράτη μέλη να αγοράσουν όπλα! Και τώρα η κίνηση είναι να τα πάρουμε όλα. Να τα αυξήσουμε, να συγκεντρώσουμε  περισσότερα μετρητά κάνοντας τα μόνιμα με το πακέτο ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας.

Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι τα γεράκια πολέμου παίρνουν τον έλεγχο.

Συγκεντρώνουν αστρονομικά ποσά δημόσιου χρήματος, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή καλύτερη,  επενδύοντας τα αντ’ αυτού στον πόλεμο.

Μετατρέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια τεράστια μηχανή παραγωγής σφαιρών και βομβών. Μια Ευρώπη στην σκιά του πολέμου όπου οι άνθρωποι πεινούν, γίνονται άστεγοι, μένουν χωρίς θέρμανση, ενώ οι έμποροι του θανάτου καταπίνουν το μέλλον μας».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί