Οι Αμερικανοί τα έχουν χαμένα! Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου τη Δευτέρα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Karine Jean-Pierre, για να μετριάσει την κατακραυγή, απάντησε λέγοντας ότι οι Αμερικανοί δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση, όσο οι άνθρωποι στην Ευρώπη όπου οι τιμές είναι υψηλότερες.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!
Για άλλη μια φορά σβήνοντας την εντελώς απομυθοποιημένη αντίληψη ότι οι ενέργειες της Ρωσίας ευθύνονται για τις υψηλές τιμές ενέργειας, η Jean-Pierre είπε: «Αυτή είναι μια παγκόσμια πρόκληση, αυτό είναι κάτι που αισθάνονται όλοι σε όλο τον κόσμο».
Στη συνέχεια σημείωσε ότι οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πάνω από 8 δολάρια το γαλόνι.
Υποστήριξε περαιτέρω ότι «όλα είναι στο τραπέζι» για την αντιμετώπιση των υψηλών τιμών του φυσικού αερίου.
Ισχυρίστηκε δε ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει διασφαλίσει ότι η Αμερική βρίσκεται «στο σημείο όπου βλέπουμε σήμερα σε μια πολύ ισχυρότερη οικονομική κατάσταση όπου μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον πληθωρισμό κατά μέτωπο».
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σελίν Ντιόν: Η συγκινητική ανάρτηση με τους γιους της για τα 10 χρόνια από την απώλεια του συζύγου της
- Ελληνοτουρκικά: Στην Αθήνα οι επόμενες συζητήσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων
- Σκάφος του Μασκ επέστρεψε στη Γη με εντυπωσιακό τρόπο, vid
- Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που πουλούσε ναρκωτικά σε μίνι μάρκετ
- Κίνα: Sinong, το πρώτο γλωσσικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης ευρείας χρήσης για την αγροτική οικονομία
- Η Μαδρίτη καλεί τους Ισπανούς που βρίσκονται στο Ιράν να εγκαταλείψουν τη χώρα
- Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου οδηγού μηχανής για επικίνδυνη οδήγηση τα ξημερώματα στο κέντρο
- Ειδοποίηση Ασφαλείας από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ: «Κρίσεις μπορούν να συμβούν απροσδόκητα»
- Στην άκρη του δρόμου τα τρακτέρ των παραγωγών της Β. Ελλάδας σε αναμονή για το ραντεβού με τον πρωθυπουργό
- “Black Mirror”: Η σειρά – φαινόμενο επιστρέφει για 8η σεζόν με περισσότερη δυστοπία









