«Οι Δυτικοί ΠΑΡΑΤΑΝΕ τους μισθοφόρους τους αβοήθητους να ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ»! Αποκαλύψεις «ΦΩΤΙΑ» στην ρωσική τηλεόραση, ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Η ρωσική τηλεόραση αναφέρθηκε στις θανατικές ποινές που επιβλήθηκαν σε δύο Βρετανούς που πολεμούσαν στην Ουκρανία, αποκαλύπτοντας πως η βρετανική κυβέρνηση ότι δεν έκανε «τίποτα» για να τους βοηθήσει.

Ο Aiden Aslin, 28, και ο Shaun Pinner, 48, καταδικάστηκαν σε θάνατο την περασμένη εβδομάδα από δικαστήριο στην «Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ», το οποίο τους κατηγόρησε ως μισθοφόρους και πως προέβησαν σε φρικτές πράξεις κατά ρωσοφώνων μαζί με τους ΝΑΖΙ του Αζόφ!

Η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών, Liz Truss , μίλησε την περασμένη εβδομάδα για να καταδικάσει τις ποινές που είπε ότι δεν είχαν «καμία απολύτως νομιμότητα», ενώ δεσμεύτηκε δήθεν πως «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους υποστηρίξουμε».

Ως τόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ασκηθεί κάποια έφεση από το βρετανικό κράτος και οι δύο άνδρες οδηγούνται στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Η Nataliya Nikonorova, η «υπουργός Εξωτερικών» του DPR, μίλησε στον Solovyov, λέγοντας ότι ήταν «έκπληκτη» που η Truss είχε αρνηθεί να αναγνωρίσει την απόφαση.

Η Nikonorova πρόσθεσε: «Δεν έχουν κάνει το παραμικρό βήμα για να προσπαθήσουν με κάποιο τρόπο να συμμετάσχουν στη μοίρα αυτών των πολιτών. Κανείς δεν τους βοηθά».

Ο Solovyov χλεύασε επίσης την πρέσβειρα της Βρετανίας στην Ουκρανία, Μελίντα Σίμονς, κατηγορώντας την ότι έτρωγε κρουασάν με το όνομα Μπόρις Τζόνσον αντί να διαπραγματευτεί μια διέξοδο για τους καταδικασθέντες!

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί