Οι Αμερικανοί σέρνουν την Ευρώπη σε ΦΤΩΧΕΙΑ και ΠΟΛΕΜΟ;;; Η πρώην Αυστριακή ΥΠΕΞ απασφάλισε, vid

Τι είπε για τον NORD STREAM...

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Karin Kneissl, βάζει «φωτιά» στην συζήτηση για τον πόλεμο με την Ρωσία και αφήνει να εννοηθεί πως οι ΗΠΑ, κάνουν τα πάντα για να σύρουν τους Ευρωπαίους σε παγκόσμιο πόλεμο με την Ρωσία, αφού πρώτα τους πτωχεύσουν!!!

Υπενθυμίζει ότι από το 2018 οι ΗΠΑ έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατό για να διασφαλίσουν ότι ο Nord Stream 2 δεν θα τεθεί ποτέ σε λειτουργία.

Όπως αναφέρει:

«Πιστεύω ότι οι ΗΠΑ έχουν κερδίσει τα περισσότερα.

Από το 2018, οτιδήποτε είχα ακούσει από τους Αμερικάνους ομολόγους μου, ήταν όλα σχετικά με την διασφάλιση του αγωγού “Nord Stream II” -ο οποίος ήταν ακόμη υπό κατασκευή, ότι δεν θα γινόταν ποτέ λειτουργικός.

Όταν με ρώτησαν σε συζητήσεις το περασμένο Φθινόπωρο είπα ότι, ξέρετε, μου θυμίζει ένα  μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι. Όταν έχεις αυτό το σκηνικό όπου υπάρχουν πολλοί ύποπτοι στο δωμάτιο, ξέρετε,  -επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι θα μπορούσε να είναι η Πολωνία, θα μπορούσε να είναι η Ουκρανία, θα μπορούσε να είναι το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οπότε υπήρχε ένα είδος περιπλανώμενης ερώτησης, για το ποιος μπορεί να έχει το κίνητρο.

Ο ένας επέβλεπε την περιοχή, ο άλλος έφτιαχνε το κουμπί του τηλεχειριστηρίου, άλλοι παρατηρούσαν, οπότε δεν ήταν ένας ο δράστης. Έχετε μια ομάδα δραστών».

Τρία από τα τέσσερα σκέλη του Nord Stream 1 και 2 καταστράφηκαν από εκρήξεις τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ενώ πολλοί πολιτικοί και ειδικοί στη Δύση έσπευσαν να κατηγορήσουν την Ρωσία, ο βραβευμένος ερευνητής δημοσιογράφος Seymour Hersh δημοσίευσε μια έκθεση. Σε αυτήν αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ είναι από κοινού υπεύθυνες με την Νορβηγία για το σαμποτάζ των αγωγών Nord Stream.

photo freepik

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί