Ο Πρόεδρος Τραμπ και οι ηγέτες της κυβέρνησής του συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την ειρήνη μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας μέχρι την έρευνα για στρατιωτικούς αξιωματούχους που επέβλεψαν την απόσυρση από το Αφγανιστάν τον Αύγουστο του 2021. Ο Έλον Μασκ ήταν επίσης παρών, μοιράζοντας γνώσεις σχετικά με τις προσπάθειες εξάλειψης της απάτης και μείωσης της σπατάλης στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος απηύθυνε ερωτήσεις από τον Τύπο μετά τη συνάντηση. Ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky θα έρθει στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή για να υπογράψει συμφωνία.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, ο Αντιπρόεδρος JD Vance δήλωσε: «Κάθε φορά που ο πρόεδρος ασχολείται με τη διπλωματία, τον κατηγορείτε προληπτικά ότι υποτάσσεται στη Ρωσία. Δεν έχει παραχωρήσει τίποτα σε κανέναν. Κάνει τη δουλειά του διπλωμάτη και είναι φυσικά ο επικεφαλής διπλωμάτης ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», εκφράζοντας την αγανάκτησή του στους δημοσιογράφους που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις.
🔥BANG! JD Vance SCORCHES Fake News reporters:
— Benny Johnson (@bennyjohnson) February 26, 2025
"Every single time the President engages in diplomacy, you guys preemptively accuse him of conceding to Russia. He hasn't conceded anything to anyone. He's doing the job of a diplomat."
pic.twitter.com/EG6IUTeJdW
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-AP POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Λία Μισέλ μιλά για τον πρώτο της ρόλο στο Μπρόντγουεϊ σε ηλικία οκτώ ετών
- ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το ελληνικό καλάθι στα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες
- Ισχυρότατη ηλιακή έκρηξη αποτυπώθηκε σε ένα εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ
- Συλλυπητήρια Αντ. Σαμαρά για την απώλεια του Διονύση Σαββόπουλου
- Ελευσίνα: Συνελήφθη ζευγάρι με πάνω από 4 κιλά κοκαΐνη μέσα σε κρύπτη αυτοκινήτου
- Κακοκαιρία “χτυπά” τη Ζάκυνθο: Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο – “Αποφύγετε τις μετακινήσεις”
- Ζελένσκι: «Καλός συμβιβασμός η πρόταση Τραμπ για το τέλος του πολέμου»
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Πανελλαδικό κτιριακό πρόγραμμα για τα δικαστήρια ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ
- ΗΠΑ: Συνελήφθη 49χρονος που φέρεται να σχεδίαζε ένοπλη επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Ατλάντα
- Νέα παρέμβαση Τσίπρα αυτή τη φορά για τα εθνικά θέματα