O Tucker Carlson προτάθηκε για…πρόεδρος των ΗΠΑ

Η επιτροπή πολιτικής δράσης για να προτείνει τον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Τάκερ Κάρλσον για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών,

ξεκινώντας μάλιστα και διαφημιστική εκστρατεία, γράφει η εφημερίδα Hill.


Σημειώνεται ότι η επιτροπή Tucker PAC, που χρηματοδοτείται από έναν από τους χορηγούς του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ και πρώην υποψήφιο για το Κογκρέσο των ΗΠΑ Κρις Έκστρομ, κατέθεσε έγγραφα στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή στα τέλη Απριλίου.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι χρειάζονται έναν νέο ηγέτη και ο Τάκερ Κάρλσον είναι έτοιμος να τον ηγηθεί… Κανείς στην Αμερική δεν μπορεί να πει τη γνώμη του και να πιέσει την αριστερά και στα δύο κόμματα καλύτερα από τον Τάκερ.

Ο Τάκερ Κάρλσον είναι πνευματώδης, γρήγορος και κοροϊδεύει κάθε είδους ανοησία… Ο Τάκερ θα συντρίψει τον Μπάιντεν στο ντιμπέιτ», αναφέρει η εφημερίδα τα λόγια από τη διαφήμιση.

(απεμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί