Ο τρόμος επέστρεψε στην Ευρώπη! Φόβοι και στην Ελλάδα τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, vid

Η «λύση» είναι ήδη έτοιμη..

Η σύγκρουση στην Μέση Ανατολή, για την οποία υπάρχουν υποψίες σε σχέση με το πώς ξέσπασε, έχει σημάνει «συναγερμό» στην Ευρώπη!!!

Οι Ευρωπαίοι μαθαίνουν ζουν για τα καλά μέσα στην ανασφάλεια και προφανώς η κατάσταση γίνει εκμεταλλεύσιμη από την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, η οποία στοχεύει στο να περιορίσει όλο και περισσότερο τις ελευθερίες των Ευρωπαίων!!!

Στις Βρυξέλλες η έρευνα των βελγικών Αρχών επικεντρώνεται στο να διαπιστωθεί αν ο 45χρονος Τυνήσιος, ονόματι Αμπντεσαλέμ Λ, ο οποίος άνοιξε πυρ το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο των Βρυξελλών σκοτώνοντας δύο ανθρώπους, έδρασε μόνος του.

Ανά την Ευρώπη ενδέχεται να υπάρχουν αμέτρητες συμμορίες και δίκτυα αλλοδαπών, τα οποία στέλνουν μοναχικούς λύκους για τέτοια περιστατικά!!! Όλοι έχουν περάσει στα μέρη μας με τα κύματα αλλοδαπών που κατέκλυσαν και κατακλύζουν την Ευρώπη

Μια τεράστια αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην πλατεία Eugène Verboekhoven, στην κοινότητα Schaerbeek, όπου ζούσε ο Αμπντεσαλέμ Λ. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί και έχει εκκενωθεί σύμφωνα με δημοσιογράφο της Le Soir.

Το επίπεδο συναγερμού στις Βρυξέλλες έχει ανέβει στο ύψιστο επίπεδο, όπως και στην Γαλλία, στην οποία έχουν εκκενωθεί δύο φορές τα ανάκτορα των Βερσαλλιών!

Το ίσλαμο-τρομοκρατικό χτύπημα έρχεται σε μια περίοδο αυξημένης επαγρύπνησης που συνδέεται με τον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς. Το ευρωπαϊκό περιβάλλον ασφάλειας βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην αιχμή του δόρατος της ισλαμιστικής τρομοκρατίας.

Οι  συνέπειες των τρομοκρατικών χτυπημάτων του πρόσφατου παρελθόντος στην Γαλλία, στο Βέλγιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ακόμη ζωντανές στην μνήμη των ευρωπαίων πολιτών και όλα δείχνουν πως ξεκινούν δύσκολες μέρες με αφορμή την Μέση Ανατολή!!! Οι πολίτες θα παρακαλούν για διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας με κάθε τίμημα!!!

Το ότι η Ευρώπη εκφράζει την υποστήριξη της στο Ισραήλ, ενώ οι ΗΠΑ εμπλέκονται πλέον ενεργά με αποστολή πολεμικού εξοπλισμού προς ενίσχυση των Ισραηλινών επιχειρήσεων, θυμώνει ακόμα περισσότερο τους ισλαμιστές που ζουν στις χώρες μας και φυσικά και στην Ελλάδα, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κορυφαίοι υπουργοί στηρίζουν με θέρμη το Τελ Αβίβ!

Μετά το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα ο συναγερμός έχει σημάνει κόκκινο σε Βέλγιο, Γαλλία, Σουηδία ενώ έκτακτα μέτρα παίρνει και η Ιταλία. Εννοείται ότι ενόψει του ανοίγματος των εορταστικών εκδηλώσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η ανησυχία είναι πολύ μεγάλη από την στιγμή που οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι αιφνιδιαστικές και αδιάκριτες. Όλοι εύχονται η Ελλάδα να μείνει έξω από όλο αυτό!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί