αφού τρία μέλη του στρατού των ΗΠΑ σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 25 άλλοι τραυματίστηκαν σε επίθεση με drone σε φυλάκιο στη βορειοανατολική Ιορδανία κοντά στα σύνορα με τη Συρία την Κυριακή.
“Η επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε στρατιωτική εγκατάσταση των ΗΠΑ στην Ιορδανία, σκοτώνοντας 3 Αμερικανούς στρατιωτικούς και τραυματίζοντας πολλούς άλλους, σηματοδοτεί μια φρικτή μέρα για την Αμερική. Τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια απευθύνονται στις οικογένειες των γενναίων στρατιωτικών που έχουμε χάσει”, είπε ο Τραμπ έγραψε στη σελίδα του Truth Social.
“Αυτή η θρασύτατη επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ακόμη φρικτή και τραγική συνέπεια της αδυναμίας και της παράδοσης του Τζο Μπάιντεν.
Πριν από τρία χρόνια, το Ιράν ήταν αδύναμο, κατεστραμμένο και εντελώς υπό έλεγχο. Χάρη στην πολιτική μου για τη Μέγιστη Πίεση, το ιρανικό καθεστώς μόλις και μετά βίας μπορούσε να δώσει δύο δολάρια για να χρηματοδοτήσει τους πληρεξούσιους τρομοκράτες του. Στη συνέχεια ο Τζο Μπάιντεν μπήκε και έδωσε στο Ιράν δισεκατομμύρια δολάρια. που το καθεστώς έχει χρησιμοποιήσει για να σκορπίσει αιματοχυσία και σφαγή σε όλη τη Μέση Ανατολή.
Αυτή η επίθεση δεν θα είχε συμβεί ΠΟΤΕ αν ήμουν πρόεδρος, ούτε καν μια ευκαιρία – Όπως η υποστηριζόμενη από το Ιράν επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ δεν θα είχε συμβεί ποτέ, ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα είχε συμβεί ποτέ, και αυτή τη στιγμή θα είχαμε Ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Αντίθετα, βρισκόμαστε στο χείλος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου“.
(ΑΠΕΜΠΕ-EPA- CONSOLIDATED NEWS PHOTOS POOL photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συρία: Οι αρχές ανακοινώνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας σε έξι συνοικίες του Χαλεπίου
- “Άσε μας κουκλίτσα μου”: Επεισόδιο μεταξύ Καιρίδη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Η παρέμβαση Δένδια
- Mυρίζει «μπαρούτι» στις ΗΠΑ – Φόβοι για διεθνιστικό ξεσηκωμό
- Πώς να καθαρίσετε το χαλί σας με φυσικά υλικά – Απαλλαγείτε εύκολα από τους λεκέδες που άφησαν…οι γιορτές
- Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Άρδα και Έβρο
- Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα 26χρονος κατηγορούμενος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας
- Χαμός για την Βενεζουέλα: Αντέδρασε με οργή ο Τραμπ κατά Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών
- Ιαπωνία: Νέο απίστευτο ρεκόρ σε δημοπρασία – Τα κεράσια “Sato Nishiki” σε τιμή 140 ευρώ το ένα
- Συναγερμός στην Ισπανία: Η μεσογειακή “αράχνη – βιολί” επιτίθεται σε τουρίστες









