η οποία θα πραγματοποιηθεί έπειτα από μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη πρόσκληση σε στρατιωτική βάση κοντά στην Ουάσινγκτον.
Κανένας αξιωματούχος δεν έχει εξηγήσει τον στόχο αυτής της σύσκεψης, η οποία πραγματοποιείται την ώρα που η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στις δραστηριότητες του στρατού, από την ανάπτυξη στρατευμάτων σε αμερικανικές πόλεις ως την αποπομπή υψηλόβαθμων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.
Η σύσκεψη αυτή οργανώνεται έπειτα από πρωτοβουλία του Αμερικανού υπουργού Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ και φαίνεται ότι έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα τον Τραμπ. «Το λατρεύω. Θέλω να πω ότι είναι καταπληκτικό», σχολίασε την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο Τραμπ θα μεταβεί στη στρατιωτική βάση Κουάντικο και αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς προσπάθησε να υποβαθμίσει τη σοβαρότητα αυτής της συνεδρίασης, λέγοντας σε δημοσιογράφους ότι «δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη» και προσθέτοντας πως είναι «περίεργο» το γεγονός ότι ο Τύπος τη σχολιάζει τόσο εκτενώς.
Ο Σον Παρνέλ, εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, ανέφερε απλώς σε ανακοίνωσή του ότι ο Χέγκσεθ «θα εκφωνήσει ομιλία ενώπιων των υψηλόβαθμων αξιωματικών του».
Ο εξαιρετικός χαρακτήρας αυτής της σύσκεψης και η απουσία επίσημης δικαιολογίας έχουν προκαλέσει πολλές εικασίες σχετικά με τον σκοπό της και την πιθανότητα μιας σημαντικής ανακοίνωσης που αφορά το Πεντάγωνο.
Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανακοίνωση – σοκ από τον David Coverdale: “Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τη σκηνή – Αντίο σας”, vid
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου
- Τρόμος για 15χρονο στον Άλιμο: Δύο κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν στο σχολείο – Συνελήφθη ένας 17χρονος
- Τι είπε ο Κ. Κυρανάκης σε σχέση με την «νέα σύνδεση του Προαστιακού»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 14 οι προφυλακίσεις για εγκληματική οργάνωση – Στους 40 οι κατηγορούμενοι
- Ελλάδα, Ρωσία, Τουρκία και Κύπρος! Η υποκρισία σε κάποιους μάλλον περισσεύει
- Συλλογική προσευχή στο Ιράν για να βρέξει μπροστά στην ξηρασία
- Ρωσίδα έβγαλε τον… μπαλτά κατά οδηγού ταξί για έναν απίστευτο λόγο, vid
- Ξεκάθαρος ο Μεντβέντεφ: Τι είπε για τις «πρώην αποικιακές δυνάμεις»
- Ένα τεράστιο διαστημικό «πιάτο» στα βάθη της Ρωσίας, vid









