Ο Τραμπ καταρρίπτει τις φήμες περί «κρίσιμων 24ώρων» για την υγεία του και ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο!

Δεν ήταν τα ΜΜΕ παγκόσμια που έκαναν τις τελευταίες μέρες σενάρια μέχρι και για τον θάνατό του!

Η κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει προσβληθεί από την Covid-19, συνεχίζει «να βελτιώνεται» και θα μπορεί να βγει από το νοσοκομείο ήδη από την Δευτέρα, ανακοίνωσαν οι γιατροί του.

Το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα του Ντόναλντ Τραμπ έπεσε σε δύο περιπτώσεις από την εμφάνιση των συμπτωμάτων, αλλά είναι καλύτερα και δεν έχει πλέον πυρετό, δήλωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed.

«Σήμερα αισθάνεται καλά, είναι όρθιος και δραστήριος», είπε ο γιατρός Μπράιαν Γκαριμπάλντι. «Στόχος μας για την σημερινή ημέρα είναι να τον κάνουμε να φάει, να πιεί και να τον κρατήσουμε μακριά από το κρεβάτι όσο το δυνατόν περισσότερο, για να είναι δραστήριος και να συνεχίσει να αισθάνεται καλά».

«Ελπίζουμε να τον βγάλουμε από το νοσοκομείο ήδη από αύριο και να συνεχίσει την αγωγή από τον Λευκό Οίκο», πρόσθεσε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ , 74 ετών, λαμβάνει πλέον δεξαμεθαζόνη, ένα φάρμακο της οικογένειας των κορτικοειδών που χρησιμοποιείται στα σοβαρά περιστατικά της Covid-19.

Πολλά ΜΜΕ επικαλούμενα…πηγές από τον Λευκό Οίκο και το περιβάλλον του προέδρου μιλούσαν το τελευταίο 24ωρο για την σοβαρότητα των συμπτωμάτων του Ντ.Τραμπ.

Ωστόσο σε μερικές ώρες από τώρα ο ίδιος αναμένεται να λάβει εξιτήριο, έχοντας τα πλέον ήπια συμπτώματα, που παρά την ηλικία του, δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση να αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή του.

(φωτο:photo screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί