• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Τραμπ έβγαλε την μάσκα και χαιρέτησε στρατιωτικά: «Βγείτε έξω μην αφήσετε τον ιό να σας κυριεύσει» (vid)

Ο Τραμπ έβγαλε την μάσκα και χαιρέτησε στρατιωτικά: «Βγείτε έξω μην αφήσετε τον ιό να σας κυριεύσει» (vid)

Οργή στο Βαθύ Κράτος...

Δεν πρόλαβε να βγει καλά καλά από το νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ και προκάλεσε και πάλι την οργή των δυτικών ΜΜΕ, τα οποία περίμεναν να «λυγίσει» ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, με το που πάτησε το πόδι του πίσω στον Λευκό Οίκο, στήθηκε μπροστά από τους φωτορεπόρτερ και αφού έβγαλε την μάσκα επιδεικτικά, βάζοντάς την στην τσέπη, χαιρέτησε στρατιωτικά και μπήκε μέσα, χωρίς να βάλει πίσω την μάσκα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους διεθνιστές.

Το πρώτο του μήνυμα έξω από το νοσοκομείο προκάλεσε περαιτέρω οργή στο Βαθύ Κράτος, καθώς προέτρεψε τους πολίτες να μην φοβούνται να «βγουν έξω» συνεχίζοντας τις δουλειές τους.

Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Τραμπ ανέφερε το εξής:

«Ξέρω ότι υπάρχει κίνδυνος, υπάρχει κίνδυνος, αλλά είμαι εντάξει. Είμαι καλύτερα. Ίσως έχω ανοσία. Μην αφήσετε τον ιό να κυριαρχήσει στη ζωή σας, βγείτε έξω, να είστε προσεκτικοί, έχουμε τα καλύτερα φάρμακα στον κόσμο και τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα πολύ σύντομα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: μην αφήσετε το κορωνοϊό να σας κυριεύσει, μην τον φοβάστε. Θα τον νικήσετε, έχουμε τον καλύτερο ιατρικό εξοπλισμό, τα καλύτερα φάρμακα – όλα έχουν αναπτυχθεί πρόσφατα».