“Ω Θεέ μου!” Ξαφνικά κατέρρευσε η δημοσιογράφος – Διακόπηκε το ντιμπέιτ Σουνάκ -Τρας (vid)

H ζωντανή τηλεμαχία των υποψηφίων για την ηγεσία των Τόρις, Λιζ Τρας και Ρίσι Σουνάκ στη Βρετανία, διεκόπη μετά από έναν δυνατό θόρυβο που ακούστηκε στο στούντιο.

Ήταν η στιγμή που η παρουσιάστρια του ντιμπέιτ, Κέιτ ΜακΚάν, λιποθύμησε.

Ξαφνικά κι ενώ οι δύο υποψήφιοι διάδοχοι του Μπόρις Τζόνσον διασταύρωναν τα ξίφη τους, προκλήθηκε ατύχημα με την κατάρρευση της δημοσιογράφου κι η απόλυτη παγωμάρα επήλθε στο στούντιο.

Η απότομη διακοπή συνέβη στη διάρκεια των τοποθετήσεων της Λιζ Τρας. Καθώς απαντούσε σε ερώτηση στη διάρκεια της τηλεοπτικής μονομαχίας που οργάνωσε η Sun, ήχησε ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Η έκπληξη, λόγω του απρόσμενου γεγονότος, αποτυπώθηκε στο πρόσωπο της πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας.

Μετά τον θόρυβο, οι θεατές είδαν να εμφανίζεται στις οθόνες τους το εξής μήνυμα: «Λυπούμαστε για τη διακοπή του προγράμματος. Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονική ροή».

Στη διάρκεια του ντιμπέιτ, οι δύο υποψήφιοι δέχθηκαν ερωτήσεις για το βρετανικό σύστημα υγείας όπως και για το κύμα ακρίβειας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Κέιτ ΜακΚάν είναι καλά στην υγεία της, αφού έλαβε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Tο debate ωστόσο δεν θα συνεχιστεί απόψε.

πληροφορίες libre/ skai/ scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί