Μάλιστα, ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές τους, ο Stephen King και φουλ νεοταξίτης έκανε μια καυστική ανάρτηση στο Χ .
Η διαμάχη μεταξύ Μασκ και Τραμπ έχει γίνει η μεγαλύτερη είδηση σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες, ξεκινώντας από τότε που ο Μασκ χαρακτήρισε την χαρακτηριστική νομοθεσία του Τραμπ για τους φόρους και τις δαπάνες – το λεγόμενο «μεγάλο, όμορφο νομοσχέδιο» – «αηδιαστικό βδέλυγμα», προτρέποντας τους γερουσιαστές να την «καταργήσουν».
Ο Τραμπ προσπάθησε να αγνοήσει τα σχόλια, αποκαλώντας τον «άνθρωπο που έχει χάσει τα λογικά του» και στη συνέχεια λέγοντας στο Fox News: «Ο Έλον τα έχει χάσει εντελώς».
Ο Στήβεν Χόκινγκ έσπευσε να σχολιάσει στο Χ:
«Δύο δισεκατομμυριούχοι κάνουν έναν γκρινιάρικο καβγά. Ποιος νοιάζεται για τον εαυτό του; Ο κόσμος έχει στην πραγματικότητα προβλήματα», έγραψε ο συγγραφέας στο Twitter/X.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA