Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ήταν ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που απέτισαν φόρο τιμής στον Χόγκαν, ο οποίος εμφανίστηκε στην ταινία του 1982 «Rocky III».
Ο σταρ έκανε μια εμφάνιση στην ταινία πυγμαχίας ως Thunderlips, ένας παλαιστής που αντιμετωπίζει τον Ρόκι Μπαλμπόα, τον οποίο υποδύεται ο Σταλόνε, σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα.
Ο συντετριμμένος Σιλβέστερ, 79 ετών, μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Χόγκαν να υψώνεται από πάνω του στο ρινγκ, καθώς θυμόταν τη συνεργασία του μαζί του στην επιτυχημένη ταινία.
“Είχα τη χαρά να γνωρίσω αυτήν την λαμπερή προσωπικότητα και showman όταν ήταν 26 ετών. Ήταν απολύτως υπέροχος και η εκπληκτική του ικανότητα έκανε τον Rocky τρεις φορές απίστευτα ξεχωριστό. Η καρδιά μου ραγίζει. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έφυγε…“
Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)
- Ν. Χαρδαλιάς: Πυλώνας δημοκρατίας, ειρήνης, ελευθερίας και διεθνούς νομιμότητας η Ελλάδα, σε ένα έντονα ασταθές διεθνές περιβάλλον
- Εντυπωσίασαν οι Εύζωνες στην παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, vid
- Το μήνυμα της Γκίλφοϊλ για την 25η Μαρτίου: Οι Έλληνες άνοιξαν το δρόμο προς την ανεξαρτησία
- Αποστολή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ: «Χρόνια πολλά για την Ελληνική Επανάσταση σε έναν υποδειγματικό σύμμαχο»
- ΒΙΝΤΕΟ από την μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρές γυναίκες μετά από έκρηξη σε σπίτι









