Το κλίμα «θερμαίνεται». Ο πρέσβης της Ρωσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε στο Sky News ότι οι πρόσφατες επιθέσεις της Ουκρανίας κινδυνεύουν να κλιμακώσουν την σύγκρουση σε «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», κατηγορώντας εν μέρει το Ηνωμένο Βασίλειο.
Συγκεκριμένα, ο Αντρέι Κέλιν προειδοποίησε ότι οι ενέργειες της Ουκρανίας «φέρνουν την σύγκρουση σε διαφορετικό επίπεδο κλιμάκωσης», σε συνέντευξή του στο Sky News και είπε ότι το Κίεβο δεν πρέπει «να προσπαθήσει να επεκτείνει (σ.σ. την κατάσταση) στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».
«Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο που μπορούμε να φανταστούμε», είπε, αναφερόμενος στο θέμα με την ουκρανική επίθεση με τα drones – ΕΔΩ τι συνέβη.
Ο κ. Κέλιν κατηγόρησε το Ηνωμένο Βασίλειο όταν είπε ότι η Ουκρανία πρέπει να είχε βοήθεια στις επιθέσεις.
«[Αυτό] το είδος επίθεσης περιλαμβάνει, φυσικά, την παροχή πολύ υψηλής τεχνολογίας, των λεγόμενων γεωδιαστημικών δεδομένων, τα οποία μπορούν να γίνουν μόνο από εκείνους που τα έχουν στην κατοχή τους. Και αυτό συμβαίνει στο Λονδίνο και την Ουάσινγκτον», είπε.
«Δεν πιστεύω ότι η Αμερική [είναι εμπλεκόμενη], αυτό έχει σίγουρα διαψευσθεί από τον Πρόεδρο Τραμπ, αλλά δεν έχει διαψευσθεί από το Λονδίνο», συμπλήρωσε.
Λοιπόν, τι θα γίνει με την Βρετανία;
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Beauty and the Beast»: Η Disney ετοιμάζει μία νέα live action περιπέτεια του Γκαστόν
- Με τρακτέρ στο κέντρο των Τρικάλων και της Καρδίτσας οι αγρότες
- Ιωάννινα: Κινηματογραφική καταδίωξη 23χρονης που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
- Πού θα ταξιδέψουν για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οι Βορειοελλαδίτες – Το εξωτερικό κερδίζει τις προτιμήσεις
- Στον κλαμπ των δισεκατομμυριούχων ο Τζέιμς Κάμερον λίγο πριν την πρεμιέρα του «Avatar»
- Τι συμβαίνει εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης; Περίεργο το κλίμα
- Υπερψηφίστηκε με 159 «ναι» ο προϋπολογισμός του 2026
- Δομοκός: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη–Αθήνα, λόγω τεχνικού προβλήματος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
- Χαλκιδική: Στη φυλακή αστυνομικός που ζητούσε φακελάκι για να “σβήνει” παραβάσεις του ΚΟΚ
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΔΟΜΟΚΟΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ









