Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου συζήτησε θέματα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού όπως και το ενδεχόμενο της διάθεσης και παραγωγής του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V στο Ισραήλ, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
«Στο επίκεντρο της προσοχής τους βρέθηκαν τα θέματα αντιμετώπισης της λοίμωξης του κορονοϊού» ενώ «αντάλλαξαν λεπτομερώς απόψεις για τα περιοριστικά μέτρα και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται και στις δύο χώρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Παράλληλα οι δύο ηγέτες συζήτησαν θέματα διμερούς συνεργασίας και «ιδιαίτερα τις προοπτικές συνεργασίας πάνω στο ρωσικό εμβόλιο, όπως και το ενδεχόμενο της διάθεσης και της παραγωγής του στο Ισραήλ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Επίσης κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους η οποία έγινε με πρωτοβουλία της ισραηλινής πλευράς, συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δύο ουκρανικά drones φέρονται να επιτέθηκαν σε σημαντικό ρωσικό πετροχημικό συγκρότημα
- Περού: Ανακαλύφθηκε απολίθωμα δελφινιού ηλικίας 12 εκατομμυρίων ετών
- Μητσοτάκης από Λήμνο για ΦΠΑ σε νησιά κάτω το 20.000 κατοίκων: «Νομίζω ότι διορθώσαμε μία μεγάλη αδικία»
- Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο προσωρινά κρατούμενοι για τη φωτιά στο Γηροκομείο
- Πιέζεται ο Μακρόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
