Ο Πούτιν συνεχάρη τα ρωσικά στρατεύματα για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του Λουγκάνσκ, vid

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν συνεχάρη σήμερα τον ρωσικό στρατό για την "απελευθέρωση" του Λουγκάνσκ στην Ανατολική Ουκρανία, σε ένα "σημαντικό ορόσημο για τη Μόσχα κατά τη στρατιωτική της εκστρατεία στην Ουκρανία".

Σε τηλεοπτική του μήνυμα με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, ο Πούτιν δήλωσε ότι τα στρατεύματα που συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάληψης του Λουγκάνσκ θα πρέπει να ξεκουραστούν, αλλά ότι άλλες στρατιωτικές μονάδες θα πρέπει να συνεχίσουν να πολεμούν.


«Τα συγχαρητήρια και τα λόγια ευγνωμοσύνης μου ισχύουν πλήρως για τους μαχητές του δεύτερου σώματος στρατού της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR, γνωρίζω επίσης ότι έδρασαν ενεργά, ικανά, δείχνοντας θάρρος και ηρωισμό με την πραγματική έννοια της λέξης, έδειξαν ηρωισμό σε την απελευθέρωση της πατρίδας τους. Σας συγχαίρω όλους και σας εύχομαι συνεχή επιτυχία», είπε ο Πούτιν σε συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου τη Δευτέρα.


Οι ρωσικές στρατιωτικές ομάδες του Ανατολικού και Δυτικού τομέα πρέπει να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης σύμφωνα με το προηγούμενο σχέδιο, δήλωσε στη συνέχεια ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.


“Οι στρατιωτικοί σχηματισμοί, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας Βοστόκ και της ομάδας Δύσης, πρέπει να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους σύμφωνα με προηγουμένως εγκεκριμένα σχέδια, ένα ενιαίο σχέδιο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε προς την κατεύθυνση τους με τον ίδιο τρόπο που συνέβη στο Λουγκάνσκ μέχρι τώρα“.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί