Ο Πούτιν, ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» στην Ουκρανία και τα ΕΜΒΟΛΙΑ – Σήμερα ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΑΝ, ευχαριστηθείτε το

Ο Ουκρανός Πρόεδρος σήμερα τους έβγαλε στην σέντρα, για όποιον δεν κατάλαβε...

Μιλώντας σε ξένους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, επέκρινε την «ανισόρροπη», όπως είπε, κάλυψη της κατάστασης γύρω από την χώρα του, που επιδεικνύεται από ορισμένους δυτικούς πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!

«Σήμερα δεν βλέπουμε μεγαλύτερη κλιμάκωση από ό,τι ήταν πριν. Ναι, ο αριθμός των στρατιωτών έχει αυξηθεί, αλλά μίλησα για αυτό στις αρχές του 2021, όταν μίλησαν για τις στρατιωτικές ασκήσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας», δήλωσε ο Ζελένσκι.

«Από την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης, φαίνεται ότι είμαστε ήδη σε πόλεμο, ότι τα στρατεύματα είναι ήδη στους δρόμους, ότι υπάρχει κινητοποίηση, ο κόσμος πηγαίνει κάπου. Δεν είναι έτσι. Δεν χρειαζόμαστε αυτόν τον πανικό», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος, ο οποίος αρχίζει και βλέπει «ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ» για την χώρα του, καθώς από την μία οι Δυτικοί θέλουν να πιέσουν την Ρωσία, από την άλλη η Ρωσία, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να πάρει την μισή Ουκρανία, είτε ως απάντηση, είτε ως αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών, προκειμένου να μην υπάρξει ευρεία κλιμάκωση.

Ο Ζελένσκι προχώρησε σε δηλώσεις, αφού ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε, ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν έχουν ανταποκριθεί στα κύρια αιτήματα, περί ασφάλειας της Μόσχας στην αντιπαράθεση Ανατολής-Δύσης για την Ουκρανία.

«Η υπερδιαφημιστική ένταση γύρω από την Ουκρανία είχε ήδη σοβαρό αντίκτυπο στην οικονομία της», αποκάλυψε ο Ζελένσκι. «Δισεκατομμύρια έχουν αποσυρθεί από τη χώρα εν μέσω πανικού», κατέληξε ο Ουκρανός Πρόεδρος, ο οποίος δεν θα ήθελε να γίνει ένας νέος Σάακασβίλι, ο οποίος μασούσε την γραβάτα του καθώς τα ρωσικά άρματα κατευθύνονταν προς την Τιφλίδα.

Τα λόγια του Ζελένσκι ξεγύμνωσαν λοιπόν την διεθνιστική προπαγάνδα! ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;; ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ;;; ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;; Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί