Ο Πούτιν είναι έτοιμος για επικοινωνία με τον Τραμπ

Τι τόνισε ο Πεσκόφ

Η Ρωσία δηλώνει θετική για συνομιλίες. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος για επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Τα σχόλιά του έγιναν αφότου ο Τραμπ δήλωσε ότι θα ήθελε να συναντήσει τον Πούτιν «αμέσως».

Όταν ρωτήθηκε την Παρασκευή εάν ένα πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα μεταξύ του Πούτιν και του Τραμπ, ο οποίος έχει ορκιστεί να τερματίσει γρήγορα τη σύγκρουση στην Ουκρανία, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, ο Πεσκόφ ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την πιθανότητα, σύμφωνα με το RT.

« Ο Πούτιν είναι έτοιμος, περιμένουμε σήματα. Όλοι είναι έτοιμοι. Είναι δύσκολο να διαβάσετε τα φύλλα τσαγιού (σ.σ. να προβλεφθεί το μέλλον). Αν συμβεί κάτι, θα σας ενημερώσουμε », είπε στους δημοσιογράφους.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί