Ο Πούτιν υπερασπίσθηκε την εντολή του υπουργείου Άμυνας προς τις ρωσικές ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες να υπογράψουν συμβάσεις με το υπουργείο πριν την 1η Ιουλίου, κάτι που ο επικεφαλής της μισθοφορικής οργάνωσης «Βάγκνερ» αρνήθηκε να κάνει.
Ο ιδρυτής της μισθοφορικής οργάνωσης «Βάγκνερ» Γιεβγκένι Πριγκόζιν δήλωσε ότι η οργάνωση του δεν θα υπογράψει σύμβαση με το υπουργείο.
Νωρίτερα σήμερα είχε δηλώσει ότι δεν είναι βέβαιος αν οι άνδρες του θα συνεχίσουν να πολεμούν στην Ουκρανία εν μέσω μιας σκληρής αντιπαράθεσης στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό με το υπουργείο Άμυνας.
Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι εάν καταστεί αναγκαίο η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει όπλα με απεμπλουτισμένο ουράνιο ως απάντηση σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να προμηθεύσουν την Ουκρανία με παρόμοια όπλα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA- SPUTNIK POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λίβανος: Για ποια περιοχή εκδόθηκε προειδοποίηση εκκένωσης από τον ισραηλινό στρατό
- ΣΥΡΙΖΑ-Ν. Γκαρά: Η Ελλάδα να πρωτοστατήσει στην υπεράσπιση του διεθνούς δικαίου και σε πρωτοβουλίες ειρήνευσης
- Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες φορτηγό που μετέφερε ψυκτικό υγρό – 18 πυροσβέστες επί ποδός
- Αυτοί θέλουν να νικήσουν τον Πούτιν; Νέο θέμα με τους Βρετανούς με φόντο την Κύπρο
- Συνελήφθη 49χρονος – Στο σπίτι του βρέθηκε όπλο, σφαίρες και αλεξίσφαιρο γιλέκο με διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ.
- Γιατί κάποιες φορές βάφονται λευκοί οι κορμοί των δέντρων την άνοιξη;
- «Ηλίθια ερώτηση»: Viral η αντίδραση Τραμπ μόλις του είπαν πως ο Πούτιν βοηθάει το Ιράν, vid
- Συνελήφθη 70χρονος για ναρκωτικά στο Ηράκλειο – Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης σχεδόν 3 κιλών
- Το Ισραήλ προειδοποιεί την κυβέρνηση του Λιβάνου να δράσει κατά της Χεζμπολάχ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο λόγω του ημιμαραθωνίου Αθήνας – Πώς θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια ΜΜΜ









