Ο Πούτιν απάντησε σε όσους θέλουν «γεγονότα» με μεγάλο και γρήγορο πόλεμο, vid

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα...

Ο Πούτιν ετοιμάζεται να ανανεώσει την προεδρική του θητεία αυτό το Σαββατοκύριακο κατά τις ρωσικές εκλογές σε κάτι που μοιάζει μάλλον με τυπική διαδικασία!

Στην μεγάλη προεκλογική του συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Ντμίτρι Κισέλεφ, μίλησε εκτός των άλλων για την πορεία της Ρωσίας και για το στρατηγικό δόγμα της χώρας!

Πολλοί περιμένουν να ακούσει από τον Ρώσο ηγέτη πως θα πάει σε καταστροφικό πόλεμο εναντίον της Δύσης, ωστόσο η πολιτική δεν λειτουργεί έτσι και οι αποφάσεις για πόλεμο δεν λαμβάνονται όπως στα ηλεκτρονικά παιχνίδια!

Ωστόσο, ο Πούτιν ήταν ξεκάθαρος, σύμφωνα με το Ria Novosti: «Η Ρωσία βρίσκεται σε στρατηγικό δρόμο ανάπτυξης και δεν θα παρεκκλίνει από αυτόν». Τουτέστιν: Η Ρωσία δεν θα πάει σε μεγάλο πόλεμο, την ώρα που αναπτύσσεται ραγδαία η οικονομία της, εκτός φυσικά και αν προκληθεί να το κάνει! Για την ώρα πάντως η «Αρκούδα» σπάει τα γεωοικονομικά ρεκόρ, το ένα μετά το άλλο, ενώ στην Ουκρανία προελαύνει αργά και μεθοδικά, προκειμένου να μην χάσει πολλούς στρατιώτες! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

Άλλωστε, όπως διαβάσατε νωρίτερα, Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε την Δύση πως η Ρωσία είναι «από στρατιωτική – τεχνική σκοπιά έτοιμη, φυσικά» για πυρηνικό πόλεμο και ότι εάν οι ΗΠΑ έστελναν στρατεύματα στην Ουκρανία, η Μόσχα θα το εκλάμβανε ως μείζονα κλιμάκωση του πολέμου, αλλά δεν το βλέπει αυτό να γίνεται για την ώρα!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε ότι η οικονομία της χώρας κατατάσσεται πλέον στην 5η μεγαλύτερη στον κόσμο, προσθέτοντας ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έχει όλες τις πιθανότητες να αντικαταστήσει την Ιαπωνία και να ανέβει στην 4η θέση στο εγγύς μέλλον.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί