Ο…”πεθαμένος” (σύμφωνα με τα δυτικά ΜΜΕ) Ρώσος ΥΠΑΜ έφτασε στην Τουρκία – Αναμένεται συμφωνία για τα σιτηρά, vid

Την ώρα που η Ελλάδα μπαίνει και επίσημα στην μαύρη λίστα της Μόσχας!

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού έφθασε, σύμφωνα με απευθείας τηλεοπτικά πλάνα, στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Ρωσία και η Ουκρανία θα υπογράψουν αργότερα σήμερα μια συμφωνία προκειμένου να διευκολύνουν την εξαγωγή σιτηρών.

Ο Σοϊγκού θα έχει επίσης διμερή συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ, μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Να σημειωθεί εδώ πως τον Ρώσο ΥΠΑΜ έχουν…πεθάνει ουκ ολίγες φορές, με δήθεν “αποκλειστικά ρεπορτάζ” σχεδόν όλα τα μεγάλα δυτικά πρακτορεία και μυστικές υπηρεσίες!

Από την πλευρά του, το ουκρανικό υπουργείο Υποδομών ανακοίνωσε ότι έφθασε στην Κωνσταντινούπολη η αντιπροσωπεία του Κιέβου στις συνομιλίες με τη Μόσχα που αποσκοπούν στην αποδέσμευση των εξαγωγών σιτηρών που παραμένουν στην Ουκρανία εξαιτίας του πολέμου.

“Η ουκρανική αντιπροσωπεία υπό τον υπουργό Υποδομών, Ολεξάντρ Κουμπράκοφ, έφθασε στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να διαπραγματευθεί μια λύση στο θέμα των σιτηρών”, ανέφερε το υπουργείο σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί