Ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε ότι έψαχνε για έναν χρόνο χρυσάφι στην έπαυλή του

«Με είχε πιάσει εμμονή. Για ένα χρόνο ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ, ήμουν ενθουσιασμένος», δήλωσε ο 58χρονος σταρ.

Την εμμονή του να βρει χρυσό στην έπαυλη που έχει στη Γαλλιά εκμυστηρεύτηκε ο Μπραντ Πιτ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Ο ηθοποιός ξόδεψε, όπως είπε, έναν ολόκληρο χρόνο από τη ζωή του για να βρει χρυσάφι, θαμμένο στον κήπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πιτ εξομολογήθηκε ότι ένας άνδρας κατάφερε να τον πείσει πως ένας από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του γαλλικού κάστρου που είχε αγοράσει μαζί με την Αντζελίνα Τζολί, είχε θάψει στον κήπο χρυσάφι αξίας εκατομμυρίων δολαρίων.

«Με είχε πιάσει εμμονή. Για ένα χρόνο ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ, ήμουν ενθουσιασμένος», είπε και εξήγησε πως αυτή η μανία είχε να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσε. «Ίσως έχει να κάνει με το που μεγάλωσα γιατί στα βουνά Όζαρκ κυκλοφορούσαν πάντα ιστορίες για κρυμμένα μπαούλα με χρυσό».

Αφού έψαξε για έναν χρόνο, ο Πιτ εγκατέλειψε τις προσπάθειες και αργότερα ανακάλυψε ότι ο άνδρας που του είχε πει την ιστορία ήθελε να επενδύσει σε μια εταιρεία με ανιχνευτές χρυσού. Όπως είπε ήταν για εκείνον μια εμπειρία που αποδείχτηκε «χαζή. Αλλά ήταν απλά το κυνήγι του θησαυρού που με είχε ενθουσιάσει».

Η έπαυλη δεν έκρυβε χρυσάφι αλλά έφερε μεγάλο κέρδος στον Πιτ, αφού το οινοποιείο που διέθετε είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής ροζέ κρασιού στον κόσμο, με τα έσοδα να μετριούνται σε εκατομμύρια.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πιτ είχε μηνύσει την πρώην σύζυγό του, Τζολί, όταν εκείνη πούλησε το μερίδιό της χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος. Εκείνη είχε δηλώσει τότε, πως δεν χρειαζόταν την έγκριση του Πιτ για να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

(protothema. gr / scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί