Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ενημέρωσε τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι η Ουάσινγκτον θα προμηθεύσει το Κίεβο με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς ATACMS, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο τρεις Αμερικανούς αξιωματούχους και έναν αξιωματούχο του Κογκρέσου.
Την ίδια ώρα το Κίεβο αναγκάστηκε να μεταφέρει μία ακόμα από τις εκπαιδευμένες από το ΝΑΤΟ ταξιαρχίες του, στο Κουπιάνσκ, στο μέτωπο του Χάρκοβο για να εμποδίσει την είσοδο στην πόλη 45.000 Ρώσων στρατιωτών.
Η ταξιαρχία αποσύρθηκε από το μέτωπο του Βέρμποβο-Ραμποτίνο και στην αρχή ήταν απλώς ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αλλά πλέον αποδεικνύεται από την καταστροφή των πρώτων ουκρανικών Leopards στην περιοχή όπου ήδη έχουν δημοσιευτεί σχετικά βίντεο και φωτογραφίες.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-UKRAINE PRESIDENTIAL PRESS SERV
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπέρ της πρότασης να ανακηρυχθεί το 2026 έτος ενότητας των λαών της Ρωσίας ο Πούτιν
- Ανήκουστο! Άνδρας παρενόχλησε στη μέση του δρόμου την πρόεδρο του Μεξικού – Δείτε βίντεο
- Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε ανηλίκους – Προσποιούνταν τους αστυνομικούς
- Γερμανία: Ισόβια κάθειρξη στον νοσηλευτή που σκότωσε 10 ασθενείς του – Είχε κάνει απόπειρα για άλλους 27
- Η κοινή γνώμη αγχώνεται! Δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα – Ο Ρέμος θα… ανάψει το δέντρο στην Αριστοτέλους
- Τα νεότερα από τον οδηγό που έπεσε πάνω σε πεζούς στην Γαλλία.
- Κ. Χατζηδάκης: Οι 7 προτεραιότητες για το 2026 – “Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ευκαιρία για χώρες όπως η Ελλάδα”
- Ηχηρό μήνυμα Μεντβέντεφ για τις «πυρηνικές δοκιμές» που θέλει να κάνει ο Τραμπ
- Βρετανία: Κατάσχεσε σπάνια οστά δεινοσαύρων αξίας εκατομμυρίων λιρών από επιχειρηματία με έδρα τη Σιγκαπούρη









