Για να προωθήσει την εκδήλωση, δημοσίευσε ψεύτικα βίντεο που δημιουργήθηκαν από AI σε διάφορους ρόλους, δείχνοντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας.
Σε μια σκηνή, ο Μακρόν χορεύει ένα τραγούδι επιτυχίας της δεκαετίας του 1980 “Voyage Voyage” του Γάλλου τραγουδιστή Desireless.
Σε ένα άλλο, παρεμβάλλεται σε μια κατασκοπευτική κωμωδία για τα κατορθώματα ενός Γάλλου μυστικού πράκτορα που υποδύεται ο Jean Dujardin.
Σε ένα τρίτο, τραγουδά ένα ραπ τραγούδι και επιδεικνύει τις κινήσεις του, θυμίζοντας τον Γάλλο ερμηνευτή Nekfeu.
«Μπράβο», είπε στο βίντεο ο πραγματικός Μακρόν, που φορούσε κοστούμι και γραβάτα.
«Είναι πολύ καλό, με έκανε να γελάσω», πρόσθεσε ο Μακρόν, αναφερόμενος στα βίντεο που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και εμφανίζονται στην ανάρτησή του στο Instagram.
«Πιο σοβαρά τώρα, με την τεχνητή νοημοσύνη , μπορούμε να κάνουμε μερικά πολύ μεγάλα πράγματα: να αλλάξουμε την υγειονομική περίθαλψη, την ενέργεια, τη ζωή στην κοινωνία μας».
«Η Γαλλία και η Ευρώπη πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της επανάστασης για να αδράξουν κάθε ευκαιρία και επίσης να προωθήσουν τις αρχές μας», πρόσθεσε.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο Μακρόν θα φιλοξενήσει τη Σύνοδο Κορυφής Δράσης AI στο Παρίσι , όπου θα συγκεντρωθούν αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων. Η Ινδία θα συμπροεδρεύει στην εκδήλωση.
Το κλιπ τελειώνει με μια από τις πιο διάσημες παρωδίες στην οποία ο Μακρόν απεικονίζεται ως ο ήρωας της αμερικανικής τηλεοπτικής δράσης Μαγκάιβερ, γνωστός για την εμφάνιση και την επινοητικότητα του.
«Εκεί, σίγουρα είμαι εγώ», είπε ειρωνικά ο Μακρόν.
Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 73.000 likes στο Instagram .
Κάποιοι είπαν ότι νόμιζαν ότι ο λογαριασμός του Μακρόν στο Instagram είχε χακαριστεί.
«Ένας κουλ πρόεδρος», σχολίασε κάποιος.
Bien joué… pic.twitter.com/zthA2zIBja
— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) February 9, 2025
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παραβιάσεις της συμφωνηθείσας εκεχειρίας καταγγέλλει o πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
- ΗΠΑ: Το ΝΑΤΟ “δοκιμάστηκε και απέτυχε” λέει ο Λευκός Οίκος
- Στη ΜΕΘ με βακτηριακή μηνιγγίτιδα 19χρονος φοιτητής στα Τρίκαλα – Προσπάθεια αποδιασωλήνωσής του αύριο
- Ποδόσφαιρο-Super League (Play Out 9-14, 2η αγωνιστική): Αυτή είναι η βαθμολογία
- Drone χτύπησε μεγάλο πετρελαιαγωγό στη Σ. Αραβία παρά την εκεχειρία
- Τότε ξεκινά στο Πακιστάν ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Ιράν
- Επανέρχονται τα δρομολόγια του Προαστιακού τις καθημερινές στο τμήμα αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – αεροδρόμιο
- 5 τρόποι για να καταλάβετε αν ένα αυγό είναι χαλασμένο
- Στον απόηχο του ρωσικού ισχυρισμού – Τι θα γινόταν αν η ΕΕ αποκτούσε πυρηνικά όπλα;
- Νομικός γρίφος η υπηκοότητα ενός μωρού: Γεννήθηκε σε πτήση από Τζαμάικα προς Ν. Υόρκη!









