Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατηγορούμενη ότι έβαλε ένα τετράχρονο αγόρι μέσα σε στεγνωτήριο ρούχων και στη συνέχεια έθεσε το μηχάνημα σε λειτουργία.
Η 35χρονη Amber Chapman συνελήφθη για κακοποίηση ανηλίκου όταν το παιδί είπε στους ερευνητές ότι η «δεσποινίς Chapman» ήταν εκείνη που τον έβαλε μέσα στο μηχάνημα μαζί με μερικές πετσέτες και ότι άρχισε να γυρίζει «γύρω γύρω», σύμφωνα με τις αρχές και όπως αναφέρει η NY Post.
Ο μικρός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο τον Φεβρουάριο με μελανιές σε μάτια, ώμους και πλάτη. Το παιδί είπε στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Λέικ πως η 35χρονη άνοιξε την πόρτα κάποια στιγμή του κύκλου και στη συνέχεια την έκλεισε και πάλι για να συνεχίσει να γυρίζει.
Μια ιατρική έκθεση για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέφερε ότι οι γιατροί διαπίστωσαν πως οι τραυματισμοί επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του αγοριού.
Μετά τη συγκέντρωση επαρκών στοιχείων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Chapman το Σαββατοκύριακο. Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 15.000 δολαρίων.
Οι τοπικές αρχές δεν έκαναν κάποια αναφορά στο κίνητρο της γυναίκας.
Florida woman busted for putting boy in laundry dryer and starting the machine https://t.co/4ra6rWtS0j pic.twitter.com/Uqwh2DRHD9
— New York Post (@nypost) April 11, 2022
newsbeast/ photo tweet scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ταϊλάνδη και η Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Στη Λιθουανία το χριστουγεννιάτικο τρένο είναι βγαλμένο από παραμύθι, vid
- Ρωσικός πύραυλος Iskander φέρεται να χτύπησε τουρκικών συμφερόντων πλοίο – Ανακοίνωση έβγαλε η Τουρκία
- Αθήνα: Συνελήφθη 20χρονος που κατείχε και μετέφερε καλάσνικοφ – Τον “τσάκωσαν” όταν έβγαινε από λεωφορείο
- Βραβεία Lumière: Η ταινία «The Stranger» του Φρανσουά Οζόν σάρωσε τις υποψηφιότητες
- Χρ. Κέλλας: Η κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις τους αλιείς της Μαγνησίας
- Φάμελλος σε Πιερρακάκη: «Συγχαρητήρια για την εκλογή στο Eurogroup αλλά θα κριθείτε από τις πολιτικές σας»
- Ημαθία: Καταβολή ενισχύσεων de minimis 563,5 ευρώ ανά στρέμμα στους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι με το ανατριχιαστικό εύρημα: Ανακάλυψαν αγχόνη του 16ου αιώνα και ομαδικούς τάφους
- Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία: Αυτό θα γίνει από εδώ και πέρα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση









